windows firewall
- Tribun
- Nováček

-
windows firewall
divna vec, windows firewall dovoli spojeni programu z pocitace do netu ackoli neni uveden ve vyjimkach. sice vyskoci to upozorneni, zda povolit nebo zakazat tento neznamy program (napr. yahoo messenger), ale zatim uz komunikaci povoli... takhle by to fungovat nemelo ze jo? napada vas nekoho co s tim?
- Mike.Ace
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: windows firewall
jj, nainstaluj si jiny firewallTribun píše:divna vec, windows firewall dovoli spojeni programu z pocitace do netu ackoli neni uveden ve vyjimkach. sice vyskoci to upozorneni, zda povolit nebo zakazat tento neznamy program (napr. yahoo messenger), ale zatim uz komunikaci povoli... takhle by to fungovat nemelo ze jo? napada vas nekoho co s tim?
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
- kuavik
- Mírně pokročilý

Re: windows firewall
jj, wokeni firewall není zdaleka tak ovladatelny a nenabizi funkce jako napr. kerio apod., jeho ukolem je dat o sobe co nejmene vedet a nezatezovat bezneho uzivetele a z toho prameni jeho funkcnost, pokud chces mit vse absolutne pod kontrolou tak si sezen jiny.Tribun píše:divna vec, windows firewall dovoli spojeni programu z pocitace do netu ackoli neni uveden ve vyjimkach. sice vyskoci to upozorneni, zda povolit nebo zakazat tento neznamy program (napr. yahoo messenger), ale zatim uz komunikaci povoli... takhle by to fungovat nemelo ze jo? napada vas nekoho co s tim?
- Mirkana
- Začátečník

-
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Mili
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- Firefly
- Začátečník

No pokud jsi trpělivej a nebude Ti vadit, že scaner antiviru maká jak splašenej hlemějžď, tak to nemusí být špatná alternativa.Mili píše:Zkusil někdo z vás BitDefender 9 Professional? (Super firewall a antivir) Je, dle mých zkušeností a kámoše, který je IT živí, lepší než Kerio + nějakej AV.
Hic PCLinuxOS bohemicum, his salta
- LukiX
- Nováček

-
- cabman
- Středně pokročilý

Myslím že WinFirewall není důvod zavrhovat. Alspoň já žádný důvod nevidim.
Je jednoduchý a zadarmo.
Komunikaci dovnitř kontroluje dostatečně (rozlišuji porty a druh paketů).
Co se týká komunikace ven tak na většině aplikací tvoří uživatelské vyjímky. Pokud se do pc nedostane nějaký škodlivý sw, což se stává většinou lopatám, tak není nejmenší důvod shánět cokoliv jiného a WinFirewall je vyhovující a dobře pracující kousek sw.
Btw: nejvíc mě pobaví lidé co by ho určitě nepoužívali a vyvarovali se ho, ale většinou nemají tušení proč
.
Je jednoduchý a zadarmo.
Co se týká komunikace ven tak na většině aplikací tvoří uživatelské vyjímky. Pokud se do pc nedostane nějaký škodlivý sw, což se stává většinou lopatám, tak není nejmenší důvod shánět cokoliv jiného a WinFirewall je vyhovující a dobře pracující kousek sw.
Btw: nejvíc mě pobaví lidé co by ho určitě nepoužívali a vyvarovali se ho, ale většinou nemají tušení proč
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- Skodik
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Vis proc? Ja totis nemam cas ani nejsem takovej kaskader, abych tyhle experimenty od MS zkouselcabman píše:Myslím že WinFirewall není důvod zavrhovat. Alspoň já žádný důvod nevidim.
Je jednoduchý a zadarmo.
Btw: nejvíc mě pobaví lidé co by ho určitě nepoužívali a vyvarovali se ho, ale většinou nemají tušení proč.
Tedy dobrodruhum zdar, ale ja pujdu radsi to jednodusi a spolehlivejsi cestou
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz