Girder 3.0

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Plexo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Girder 3.0

Příspěvek od Plexo »

Nazdar. konečne som si spravil podľa návodu z netu. diaľkové pre
PC. Všetko funguje perfektne, ale keď je spustený obslužný program (Girder 3.0 .. novšie verzie mi nejako nefungujú), CPU je asi tak každých 5-8 sekúnd vyťažený na 100%.Že je CPU zaťažený ma nejeduje, ale to, že pri spustených hrách tieto v uvedenom čase jemne trhnú ,to už áno. .
Neviem či toto existuje len pri staršej verzii Girdera, alebo je zlé nastavenie poprípade je to problém WinXP.
Čo s tým?
Plexo
pOOLa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pOOLa »

Tohle dela vetsinou spatny cidlo... mel jsem ten samej problem. Stacilo koupit novy cidlo a vse je OK.
Pokud to je spatnym cidlem, tak by se melo zabrazovat v girderu ze prijima nejakej signal (vetsinou 0001, 000F, atd) behem toho vytezovani procesoru (sviti tam ten ovladac). Pokud ne tak si stahni Girder 3.2 ten mi funguje bezproblemove. (Pozor ale ze ten plugin se nahrava primo do plugins a ne do hardware)

P.S.: jaky mas cidlo, resp. zarizeni, resp plugin kterej pouzivas? (Ja mam Igor SFH-56).
Naposledy upravil(a) pOOLa dne ned 8. čer 2003, 11:22, celkem upraveno 1 x.
pOOLa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Girder 3.0

Příspěvek od pOOLa »

Plexo píše:Neviem či toto existuje len pri staršej verzii Girdera, alebo je zlé nastavenie poprípade je to problém WinXP.
Čo s tým?
Ja taky pouzivam Win XP a no problem, nastaveni Girdera to urcite neni.
Plexo
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Plexo »

pOOLa << Zlým prijímacím prvkom to asi nebude, lebo nehlási príjem nejakého signálu. Neviem no skúsim asi znova novšie verzie Girderu ,alebo iné hardwarové zapojenie.
(prijímač je TSOP 1738, plugin starý IGOR SGH-56)
Funguje to super, len to trhanie v hrách........
Plexo
Eros
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eros »

treba ist do nastaveni igorplug-inu a tam zmenit hodnotu, teraz neviem ako je tam oznacena, ale implicitne je 6, na mensiu. Udava vlastne prioritu pre procesor mensie cislo=mensia priorita=horsi prijem, vacsie cislo=vacsia priorita=lepsi prijem. ja mam XP a girder funguje perfektne uz 3 roky
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Nevite jak v nem nastavit prodlevu mezi stisky tlacitek? Stava se mi ze se nacte 2x coz je u nekterych funkci nesikovne.
//Edit: Jsem slepej. Uz jsem to nasel. ted resim jak ho naucit multimedialni klavesy.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“