Problémy s vypalováním DVD(UDF)

Nero, Clone CD a další programy k vypalování a diagnostice.
Odpovědět
Almighty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Problémy s vypalováním DVD(UDF)

Příspěvek od Almighty »

Mám následující problém, když chci vypálit dvd s udf a dam na něj nějaké větší soubory (cca 3,5gb), tak se vypalování(v neru) chová divně, při vypalovaní nero v políčku "Writing file" prakticky nemění názvy souborů(třeba 1kb soubor je tam třeba 2 minuty), a někdy tam dokonce zůstane téměř celou dobu vypalovaní "UDF directory structure". Výsledné dvd je nečitelné, resp soubory tam jsou, dá se procházet adrsářová struktura, ale žádný soubor nelze jakkoliv použít. Problém se vyskytuje na 8x dvd-r verbatim a 8x dvd+r imitation. U dvd(iso) jsem se s žádnými problémy nesetkal.

Konfigurace mého pc: AMD Duron 700@884 /Abit KT7(Via kt133)/ 512 MB RAM / Sapphire Radeon 9250 / Hitachi deskstar 120 GB /LG GSA-4165B/ Sound Blaster Audigy
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Re: Problémy s vypalováním DVD(UDF)

Příspěvek od PcBuh »

A to Nero je jaké ?
Shack
Začátečník
Začátečník

Re: Problémy s vypalováním DVD(UDF)

Příspěvek od Shack »

Almighty píše:Mám následující problém, když chci vypálit dvd s udf a dam na něj nějaké větší soubory (cca 3,5gb), tak se vypalování(v neru) chová divně, při vypalovaní nero v políčku "Writing file" prakticky nemění názvy souborů(třeba 1kb soubor je tam třeba 2 minuty), a někdy tam dokonce zůstane téměř celou dobu vypalovaní "UDF directory structure". Výsledné dvd je nečitelné, resp soubory tam jsou, dá se procházet adrsářová struktura, ale žádný soubor nelze jakkoliv použít. Problém se vyskytuje na 8x dvd-r verbatim a 8x dvd+r imitation. U dvd(iso) jsem se s žádnými problémy nesetkal.

Konfigurace mého pc: AMD Duron 700@884 /Abit KT7(Via kt133)/ 512 MB RAM / Sapphire Radeon 9250 / Hitachi deskstar 120 GB /LG GSA-4165B/ Sound Blaster Audigy

Presne tento problem som mal aj ja a nevedel som ho vyriesit. Nakoniec som zvolil iny soft a bolo po probleme. Zrejme je to nejaka chyba v Nere. Teraz pouzivam ROXIO media creator 7 a tam ide vsetko bez problemov.
Mediami to asi nebude lebo sa to stavalo aj na inych mediach ako na Verbatim a Imation.
edit1// Pouzival som Nero 6.6.0.16 . Robilo to aj vsetkym mojim kamosom a vsetci maju uplne ine napalovacky takze ani mechanikami to nebude.

edit2// jednemu kamosovi to robilo aj vo verzii Nera 7
XBOX360
Odpovědět

Zpět na „Vypalovací software“