//edit EfineSS: Presunuto z AMD do sekce Zakladni desky pro socket A...
Moderátor: Eddward
Pri doskach MSI to nie je nic nezvycajnedrysoft píše:No tak po 15 hodinovej odstavke== vybranie baterky, resetovanie biosu, celych 15 hodin, nastavenie pinov ma maticnej na vysie fsb, pre istotu i vybranie procaku, sa po uplynuti tejto doby rozbehalo vsetko a da sa nastavit akakolvek fsb.....
No takze to vsetko dobre dopadlo, ale je pre mna zahadou, preco nestacila odstavka na 10 hodin,,,, no ale niektore veci sa asi nedaju vysvetlit...
Adio
No ono to vzdy takto fungovalo i mne... len pred dvoma dnami nie.. inac som bol vystraseny ze co sa deje..EfineSS píše:Zajimavy, ze kazda MSI deska se chova jinak, napr. ja kdyz jsem zmenil nasobic na zamcenem procaku a PC nenajelo, stacilo prehodit jumper do polohy "Clear CMOS" a vytahnout zdroj ze zasuvky..
Moc dík.Já jí bral z druhé ruky.Na stránkách MSI je jen takoví malí manuálek.A ten Safe mod mám přehotid s originál jako přejumpnout do té druhé pozice a zapnout PC nebo jen Restartnout jako CMOS ? Jako při vypnutém PC ?no_-_name píše:ja mam stejnou desku a k tomu docela normalni knizecku (asi 40 stran) pisou tam ze "MSI Reminds You...If your computer hang while overclocking,please reset J10 to safe mode and reboot.After rebooting,enter BIOS Setup menu to reload the BIOS Setup Defaults and reset J10 to user mode."
(safe mode je tam vyznaceny jako jumper na pinech 2-3)
10 hodin???Spirit píše:Pri doskach MSI to nie je nic nezvycajnedrysoft píše:No tak po 15 hodinovej odstavke== vybranie baterky, resetovanie biosu, celych 15 hodin, nastavenie pinov ma maticnej na vysie fsb, pre istotu i vybranie procaku, sa po uplynuti tejto doby rozbehalo vsetko a da sa nastavit akakolvek fsb.....
No takze to vsetko dobre dopadlo, ale je pre mna zahadou, preco nestacila odstavka na 10 hodin,,,, no ale niektore veci sa asi nedaju vysvetlit...
AdioPretoze kondiky drzia napatie a zasobuju cmos
ja si to myslel ,ze to spravimdrysoft píše:No tak po 15 hodinovej odstavke== vybranie baterky, resetovanie biosu, celych 15 hodin, nastavenie pinov ma maticnej na vysie fsb, pre istotu i vybranie procaku, sa po uplynuti tejto doby rozbehalo vsetko a da sa nastavit akakolvek fsb.....
Adio
ee nemal som to v zdroji.. sa tu pise ze zaciatocnik som,,, usmevne..... nevravim ze som majster sveta, ale az taky vymlety zase nie som...[CZ]mike píše:ja si to myslel ,ze to spravimdrysoft píše:No tak po 15 hodinovej odstavke== vybranie baterky, resetovanie biosu, celych 15 hodin, nastavenie pinov ma maticnej na vysie fsb, pre istotu i vybranie procaku, sa po uplynuti tejto doby rozbehalo vsetko a da sa nastavit akakolvek fsb.....
Adionemel si predtim desku napajenou ze zdroje? To by to vysvetlilo
no ja to delal tak ze jsem to prehodil, zapnul pc,dal v biosu load defaults a pak jsem vypnul pc,prehodil zpet a normalne nabootovalMysak píše:Moc dík.Já jí bral z druhé ruky.Na stránkách MSI je jen takoví malí manuálek.A ten Safe mod mám přehotid s originál jako přejumpnout do té druhé pozice a zapnout PC nebo jen Restartnout jako CMOS ? Jako při vypnutém PC ?no_-_name píše:ja mam stejnou desku a k tomu docela normalni knizecku (asi 40 stran) pisou tam ze "MSI Reminds You...If your computer hang while overclocking,please reset J10 to safe mode and reboot.After rebooting,enter BIOS Setup menu to reload the BIOS Setup Defaults and reset J10 to user mode."
(safe mode je tam vyznaceny jako jumper na pinech 2-3)
ked si prehodil cmos jumper do polohy reset cmos tak PC zapnut nejde tka ako si v biose nastavoval defaultne nastavenia ????no_-_name píše:no ja to delal tak ze jsem to prehodil, zapnul pc,dal v biosu load defaults a pak jsem vypnul pc,prehodil zpet a normalne nabootovalMysak píše: Moc dík.Já jí bral z druhé ruky.Na stránkách MSI je jen takoví malí manuálek.A ten Safe mod mám přehotid s originál jako přejumpnout do té druhé pozice a zapnout PC nebo jen Restartnout jako CMOS ? Jako při vypnutém PC ?