Zajímalo by me jak to vypada s grafikou pri hrach na 19 LCD pri "1024/768"
Da se na to divat_? Myslim vseobecne zadny konkretni model_!
Moderátor: maXXmilian

když budeš sledovat každej detail při pause tak samo rozdíly najdeš a třeba i větší rozmazání atd ale při rychlé akci je to skoro jedno.Mirkana píše:na 19" rozlišení 1024/768 na hry nevypada to moc dobře ale dá se to zaleží na tobě jestli se ti to bude líbit . Někomu se to libí někomu ne ale taky záleží co budeš mít za VGA aby ti taky zvladala větší rozlišení

to jestli monitor maze nebo ne, neni otazka karty ale pouze monitoru. Podle me se to da prezit ale pokud vyzadujes perfektni obraz tak na jinem nez nativnim rozliseni budes zklamany.... Proste jedna z dani LCD monitoruMirkana píše:kup k tomu kartu High-end a maš po starotech![]()

Pisatel chtěl říct - kup High-end kartu a pař všechno v native rozlišenímaXXmilian píše:to jestli monitor maze nebo ne, neni otazka karty ale pouze monitoru. Podle me se to da prezit ale pokud vyzadujes perfektni obraz tak na jinem nez nativnim rozliseni budes zklamany.... Proste jedna z dani LCD monitoruMirkana píše:kup k tomu kartu High-end a maš po starotech![]()

Screenshot ti nepomuze, musel bych vyfotit obrazovku. Ale jestli chcete, nebyl by to problém. Třeba Far cry?heryś píše:Nemáte někdo možnost udělat screenshot z nějaké hry při rozlišení 1280*1024 a 1024*768 a hodit to sem do diskuze? Aby jsme to mohli porovnat, myslím že to pomůže mnoha váhavým:)

Jo to by bylo super! Moc by mně to pomohlo. Ten screenshot to je blbost, sem si to neuvedomil:) Dikelipsoid píše:Screenshot ti nepomuze, musel bych vyfotit obrazovku. Ale jestli chcete, nebyl by to problém. Třeba Far cry?heryś píše:Nemáte někdo možnost udělat screenshot z nějaké hry při rozlišení 1280*1024 a 1024*768 a hodit to sem do diskuze? Aby jsme to mohli porovnat, myslím že to pomůže mnoha váhavým:)

je a velkejtojejedno píše:není v tom žádný rozdíl..
hledat chyby bych doporučovaltojejedno píše:pokud na to nebudeš syslit a hledat chyby
máš LCD nebo CRT? v prvnim případě to je monitorem, v druhym případě je tvoje CRT sráčtojejedno píše:zkoušel jsem i 800x600 a tam už je to divné ale podle mě ne monitorem...
to snad nemyslíš vážně? CRT timhle neduhem prostě netrpí, nějaký shit CRT samo jako argument brát nemůžeš, jak už zaznělo výše, je to daň za LCD. A když už se tu oháníš těma rozlišeníma, muj SyncMaster 957p (19') nemá problém ani se 640x480, žádná "mozaika" se nekoná, umí si s tim poradit.tojejedno píše:a změna rozlišeni se na kvalitě obrazu projeví i u crt

normální člověk požaduje za své peníze kvalitu, proto syslí chybytojejedno píše:nechcu nikoho přesvědčovat.....ale pro normálního člověka jako já co néma super vidění a při hrani kdy jsem zažraný ve virtuálním světě
to nezaregistruju .... ve vinech samo že jo

normální človek bud ví že tam jsou chyby a nesyslí nebo si koupí monitor za 20kkč a může syslit ... nebo si bude kurwit oči či nebude ....Slezman píše:normální člověk požaduje za své peníze kvalitu, proto syslí chybytojejedno píše:nechcu nikoho přesvědčovat.....ale pro normálního člověka jako já co néma super vidění a při hrani kdy jsem zažraný ve virtuálním světě
to nezaregistruju .... ve vinech samo že jo
a pokud něco maže, tak pryč s tím