Zdroj Redstar

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Piko
Nováček
Nováček

Zdroj Redstar

Příspěvek od Piko »

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti se zdroji Redstar, Koupil sem si 420W zdroj Redstar a pokaždá, když nějakým způsobem pracuji s DVD, tak ve zdroji začne chrastit jak když u starších hardisků, je to dost nepříjemné když se koukám na filmy. Nevíte co s tím...jestli hned reklamovat? Díky moc
decried
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od decried »

Ano, reklamovat alebo vyhodit z okna. Kup radsej fortron, alebo chieftec a bude pokoj.
Make it idiot proof and someone will make a better idiot.
honny
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od honny »

Redstar mám, žádná super značka to samozřejmě není, ale tohle mi nedělá a problémy s ním nemám... Jenom je celkem hlučnej. :x

Kód: Vybrat vše

desktop:  Ryzen 3400G | 32GB DDR4 | 500G SSD NVMe | debian
ntb: T480s | i7 8650U | 16GB DDR4 | 250G SSD NVMe | win10
storage: Athlon 200GE | 16GB DDR4 | 2x 4000G  HDD | debian
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

nevím ja mám LC Power 550w rev.2 a fakt docela dost Oc a stíhá mrkni do podpisu
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Zdroj Redstar

Příspěvek od Digitaldoom »

Piko píše:Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenosti se zdroji Redstar, Koupil sem si 420W zdroj Redstar a pokaždá, když nějakým způsobem pracuji s DVD, tak ve zdroji začne chrastit jak když u starších hardisků, je to dost nepříjemné když se koukám na filmy. Nevíte co s tím...jestli hned reklamovat? Díky moc
obáván se že je to noname jako každej jinej reklamovat ... ale nejspíše doporučuji se ho zbavit a pořídit buď 350Forton za 900,- nebo rovnou chiefteca410W za 1350,- ... nepořizovat KME,EC,LC (taky to neni nijak užasnej zdroj), ani Chill ...
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Zdroj Redstar

Příspěvek od Rajče »

Digitaldoom píše: (taky to neni nijak užasnej zdroj), ani Chill ...
no zrovna Chillinovation bych bral spíš, jako lepší zdroje...

Jinak já mám Redstar 400W a žádnej problem s nim ... napájí mi 2xHDD,DVD a 6600Gt a bez problémů...
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“