KT133A-mod/OC Bios?

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Nitram
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

KT133A-mod/OC Bios?

Příspěvek od Nitram »

Dve otazky:
Jak zjistim jak je revize ma deska s chipsetem KT133A?
Za druhe jestli je nejaky jiny(modifikovaný)Bios aby slo aspon mirne vzdenout FSB.
No ja vim je to dedeček ale na vanoce bude DFI...

Edit// opraveny preklepy
Edit2//Je to deska Mercury Kobian KT133A
Edit3//deska je revize 3 jen nemuzu najit nejaky mod/OC Bios
Nitram
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nitram »

to tu neni nikdo kdo by neznal nejaky OC bios k teto desce????PROSIM...
Nitram
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nitram »

Dalsi zjisteni je ze tato deska by mnela byt stejna jako tato:ECS K7VZA :D...to nikdo nezna zadny mod/OC Bios???
Nitram
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nitram »

tak ted kdyz znam typ deky a jeji pravy nazev chci se zeptat na nejakou utilitu pro pretaktovani z Windows(kdyz to v biosu nelze)??
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

K7VZA?to jedna z mojich prvnich desek na s462 , ale pokud se nepletu tak to je chipset KT133 ne?mam dojem ze max FSB bylo 100mhz , nepletu se?modifikovany BIOS opravdu neznam a pochybuju, ze je , to se rozmohlo az u K7S5A , tady to je staricky a celkem dost problematicky :) , na taktovani , jsem pouzival soft CPU FSB , kde si s tim dost vyhrajes , ale zazraky zase necekej :) jestli mas durona tak max FSB 112 MAXIMALNE 124 vic ta deska neda :) ofiko podporuje snad jen 100mhz , proto jsem musel prejit v te dobe na K7S5A , jelikoz thunderbird po me chtel vic nez 100 :wink:
Nitram
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nitram »

je to KT133a a tim padem podporuje 133FSB mam na ni AMD XP 2400+skusim ten cpu FSB
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Nitram píše:je to KT133a a tim padem podporuje 133FSB mam na ni AMD XP 2400+skusim ten cpu FSB
cece tak to nevim ale u me to nemelo FSB133 , takze mas asi nejakou new verzi nebo newim :) kazdopadne zkus urcite ten CPUFSB :wink:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tuhle desku jsem měl :sad: :blee: tý nepomůže ani svěcená voda, buď rád že to funguje :? :oops:
ignorelist: kremrole a dezoláti
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

zombux píše:tuhle desku jsem měl :sad: :blee: tý nepomůže ani svěcená voda, buď rád že to funguje :? :oops:
ja ji mel prave taky a silene se mi prala s pameti a nesel mi tam Thunderbird.. , ale OC na ni slo ale max 112 pri dobrym kusu 124 , kdyz jsem mel durace 100mhz , takze si myslim , ze da 147fsb , kdyz ma def 133 , 150 uz ti ta deska neda , max k7s5a a dalsich starsich odrud je prave 147 stab a 150 unstab.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

mě dala Durona 950 na 1012 nebo tak nějak, dál to nechtělo fungovat. ale i při standartních taktech nefungoval UDMA mód na sekundárním řadiči takže jsem ji vyreklamoval, dostal jsem ECS K7S5APro, v ní zas nefungoval Thunderbird 1,4, tak mi dali K7S5A 5.0, nefunkční, a při třetí reklamaci už K7S5A 5.0 fungovala, ale přes instalaci Windows jsem se nedostal, vypadávala zvukovka atd. proto moje averze k deskám týhle antiznačky :oops:
ignorelist: kremrole a dezoláti
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

zombux píše:mě dala Durona 950 na 1012 nebo tak nějak, dál to nechtělo fungovat. ale i při standartních taktech nefungoval UDMA mód na sekundárním řadiči takže jsem ji vyreklamoval, dostal jsem ECS K7S5APro, v ní zas nefungoval Thunderbird 1,4, tak mi dali K7S5A 5.0, nefunkční, a při třetí reklamaci už K7S5A 5.0 fungovala, ale přes instalaci Windows jsem se nedostal, vypadávala zvukovka atd. proto moje averze k deskám týhle antiznačky :oops:
ja mel to sami , akorat v mensim a navic moji chybou .. bad bios a vic V = pritlucena na zdi jako pamatka , me nesel prave TB u K7VZA , proto jsem se divil ze mu tam jede snad palomino , nicmene ty frekvence co jsem tam psal jsou max pro tu celou serii.. takze z toho nic moc neudela..
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“