Notebook do 30tisíc kč.Pro otce.Kvalita+výkon.

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Notebook do 30tisíc kč.Pro otce.Kvalita+výkon.

Příspěvek od Luk »

Ahoj.
Otec by chtěl nějaký notes něco na čem bude moc přehrávat filmy,surfovat po webech,prohlížet editovat fotky-jo tuto věc zvládají všechny notebooky.
Ale on chce i čas od času hrát.
Berou ho hlavně strategie a sporty,to hraje o víkendech v týdnu na pc hraje málokdy..
Teď hraje na stolním pc. NHL 2005 a NHL 2006,Fifu 2006,Age of Empires III,Stronghlod 1 i Stronghold 2.
A občas zahraje Project IGI2,Half-Life2,Far Cry.
takže jsem pro něj hledal a internetu vhodný notebook,ale zatím jsem moc neuspěl.Sám mám v důvěru hlavně ve tři značky ale ty víceméně slušný herní notes do 30tisíc nemají.
Takže hledám u jiných značek,ale nesmí to být šunt.
Nějaké kousky jsem našel ale ještě koukám dále a zvažuju vše kolem a kolem.
Přemýšlým zda by obstál slušný notebook s integrovanou i900-kdyby měl dostatek ram+hodně nasdílené ram pro vga a rychlejíš cpu.A nebo to chce něco slušnějšího a s vlastní pamětí.
Kdyby měl někdo tip,napiště ho sem.Díky :wink:
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

Fujitsu Siemens AmiloProV2045 bohuzel ale slaba vydrz a cena "lehce" (o 953,-) přes zase ma ale nesdilenou X300. Nebo tenhle Asus A3E-5003 ma sdilenou GMA 900 ale zase delsi vydrz - tohle je takova zlomova cena :( .
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Don Martinez píše:Fujitsu Siemens AmiloProV2045 bohuzel ale slaba vydrz a cena "lehce" (o 953,-) přes zase ma ale nesdilenou X300. Nebo tenhle Asus A3E-5003 ma sdilenou GMA 900 ale zase delsi vydrz - tohle je takova zlomova cena :( .
hm nezli tohle tak at si prihodi 2k tj tech 30k s dani a vezme toto

ASUS A3VC 15C/CM380/DVD±RW/60G5/512M/WiFi/bezOS

Model ASUS A3VC, procesor Intel Celeron M, frekvence 1.6GHz/400/1MB, bez OS, LCD 15" 1024x768 ColorShine, paměť 1x512MB DDRII533, pevný disk 60GB, otáčky 5400rpm, optická mechanika DVD±RW 8x Double Layer, síťová karta WLAN + LAN 10/100, modem 56kb/s, grafika ATI x700 64MB, TouchPad, CMOS kamera 1.3M, čtečka karet 4v1, sériový port, USB2.0, TV out, FireWire, infra, zvláštní výbava: brašna+myš, šasi - plast, váha 2.8Kg, výdrž na baterie 4 hodiny.

myslim , ze je to o dost lepsi nez A3E!
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

sh píše:hm nezli tohle tak at si prihodi 2k tj tech 30k s dani a vezme toto

Model ASUS A3VC, procesor Intel Celeron M, frekvence 1.6GHz/400/1MB, bez OS, LCD 15" 1024x768 ColorShine, paměť 1x512MB DDRII533, pevný disk 60GB, otáčky 5400rpm, optická mechanika DVD±RW 8x Double Layer, síťová karta WLAN + LAN 10/100, modem 56kb/s, grafika ATI x700 64MB, TouchPad, CMOS kamera 1.3M, čtečka karet 4v1, sériový port, USB2.0, TV out, FireWire, infra, zvláštní výbava: brašna+myš, šasi - plast, váha 2.8Kg, výdrž na baterie 4 hodiny.

Hmmm nevim jestli bych v tehle cenove kategorii jeste celer bral - Pentium M to ho nabizi vic :wink: .
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Don Martinez píše:
sh píše:hm nezli tohle tak at si prihodi 2k tj tech 30k s dani a vezme toto

Hmmm nevim jestli bych v tehle cenove kategorii jeste celer bral - Pentium M to ho nabizi vic :wink: .
jestli vis o nejakym PM v tyhle konfiguraci za 25k bez D tak mi napis :wink: prijde mi to jako dost OT , tady se bavime o kvalite takze nepsat ACER za 27bez D a podobne... 25k bez D v ty konfiguraci viz vyse je proste super
Luk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Luk »

Tak jsem koukal ten Asus model bude na hry lepší než Fujitsu.,protože má o dost lepší vga a jen o něco slabší procák a hry jsou náročnější spíš na vga.
Ale ještě uvidídm.
Kde ho mají skade ?Zatím jsem hledal a píšou že se teprve bude prodávat.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

Luk píše:Tak jsem koukal ten Asus model bude na hry lepší než Fujitsu.,protože má o dost lepší vga a jen o něco slabší procák a hry jsou náročnější spíš na vga.
Ale ještě uvidídm.
Kde ho mají skade ?Zatím jsem hledal a píšou že se teprve bude prodávat.
skladovost je horsi ASUSu dosli LCD od dodavatele , takze budou priblizne za 2 tydny , pokud ho chces tak si ho objednej uz nyni , at si ve fronte a udelej to primo u VO , pokud s tim budes mit problemy staci mi napsat pomuzu..
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“