X1800XL nebo 7800 GTX

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
LuBr1CanT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

X1800XL nebo 7800 GTX

Příspěvek od LuBr1CanT »

Ahoj

Prosím poraďte mi, kterou vybrat. Nejsem ve finanční nouzi, čili cena nerozhoduje.
Je jasný že 7800 GTX má vyšší výkon, ale hodně mi taky záleží na kvalitě obrazu!!! Po přechodu z Ati na N-vidii jsem bohužel registroval horší kvalitu obrazu ve 2D. Nebyl tak ostrý! Myslíte že 7800 GTX se to již netýká? Kdyby už byla k mání X1800XT, vůbec bych se nerozmýšlel. Jenže ta bude bůch ví kdy :(

Dík moc za každou radu :)
Procesor: E6600 2.4@3.6 C2D, Deska: Asus Strike N680i, Graf. karta: ASUS 8800GTX PCI-ex, Memory: 2*1024MB Corsair Dominator 1146Mhz, HDD: WD Raptor 150 GB S-ATA, Seagate 300GB S-ATA, DVD-RW NEC 4550A, Case: Coolermaster Stacker Tower RC-831 , Zdroj:Enermax Liberty 620W, CRT: 19" IIYAMA HM903DT
šimi
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od šimi »

Pokud nespěcháš tak si počkej na X1800XT do vánoc snad bude :-)
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Myslím, že do konce listopadu půjde koupit určitě.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

uz jsou v cenikach , meli by dojit +- do 2 week , takze pokud je chces tak si ji hned objednej primo u VO pres nekoho a to na vice mistech at chytnes prvni varku , protoze ta druha prijda zase pozdeji , jsou to tzv first wave :) , co se tyce obrazu tak bych sel urcite do x1800xt..
LuBr1CanT
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuBr1CanT »

sh píše:uz jsou v cenikach , meli by dojit +- do 2 week , takze pokud je chces tak si ji hned objednej primo u VO pres nekoho a to na vice mistech at chytnes prvni varku , protoze ta druha prijda zase pozdeji , jsou to tzv first wave :) , co se tyce obrazu tak bych sel urcite do x1800xt..
Kdo mi jí sežene do 2týdnů dám mu 1500 kč odměnu :D
Procesor: E6600 2.4@3.6 C2D, Deska: Asus Strike N680i, Graf. karta: ASUS 8800GTX PCI-ex, Memory: 2*1024MB Corsair Dominator 1146Mhz, HDD: WD Raptor 150 GB S-ATA, Seagate 300GB S-ATA, DVD-RW NEC 4550A, Case: Coolermaster Stacker Tower RC-831 , Zdroj:Enermax Liberty 620W, CRT: 19" IIYAMA HM903DT
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

LuBr1CanT píše:
sh píše:uz jsou v cenikach , meli by dojit +- do 2 week , takze pokud je chces tak si ji hned objednej primo u VO pres nekoho a to na vice mistech at chytnes prvni varku , protoze ta druha prijda zase pozdeji , jsou to tzv first wave :) , co se tyce obrazu tak bych sel urcite do x1800xt..
Kdo mi jí sežene do 2týdnů dám mu 1500 kč odměnu :D
si ji objednej u VO , skoc na ED , LEVI , AT a vsude si objednej jeden kus a mas jistotu do poznamek napis v pripade dodani me predem informujte a je po prd :wink:
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“