epox 8rda3+ pro - nestartuje

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Hulin
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

epox 8rda3+ pro - nestartuje

Příspěvek od Hulin »

po tom co jsem přeflashnul bios nejspíš nějakým vdným tak mi deska nechce naběhnout - post kód je F2 a obrazovka je černá, na disketu si to ani nesáhne abych to mohl flashnout zpět. Nejde to udělat nějak jinak?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: epox 8rda3+ pro - nestartuje

Příspěvek od Dzin »

Hulin píše:po tom co jsem přeflashnul bios nejspíš nějakým vdným tak mi deska nechce naběhnout - post kód je F2 a obrazovka je černá, na disketu si to ani nesáhne abych to mohl flashnout zpět. Nejde to udělat nějak jinak?
Jakou verzi si to flashnul? CO máš za revizi desky?
Thrread o Epox8rda3+ u tu je tam to hod spiš tam.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: epox 8rda3+ pro - nestartuje

Příspěvek od sh »

Hulin píše:po tom co jsem přeflashnul bios nejspíš nějakým vdným tak mi deska nechce naběhnout - post kód je F2 a obrazovka je černá, na disketu si to ani nesáhne abych to mohl flashnout zpět. Nejde to udělat nějak jinak?
popravde spatny bios , pokud nebere disketa jsou 2 moznosti 1)zaslat do GME ci do LEVI kde ti to za cca 300 flashnou nebo moznost 2)flashnout to tzv on fly , tzn ze vezmes druhou desku zapnes kompa v biosu zapnes aby se ti vse nacetlo do cache , najedes do dosu a za behu vyndas ten dobrej svab , das tam ten spatnej z tvy desky a flashnes na to ten bios co tam ma byt, pote svaby opet prehodis a je to hotovy. Ty svaby musi mit akorat stejnou velikost , jinak je jedno jaka to bude deska :wink:
Frost
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frost »

souhlas s 2hou možností od SH ... dělám to takto často při svých pokusech na DFI a vždy mě to zachrání. Řiká se tomu hotflash.
PC1:Intel i5 2500K@5GHz 1.38V watercooled Cawedog Zouy 2, Gigabyte Z68XP-UD5, Kingston 2x4Gb 1600MHz 9@8.9.9.28 1.65V, ZOTAC GTX560Ti AMP GPU 1000MHz 1.05V /MEM 4800MHz watercooled Laing DDC 3.2 with XSPC TOP |Crucial M4 SSD 128Gb|1x WD RED 3Tb 7200Rpm 64Mb, Samsung 2Tb 32Mb watercooled|NEC 3551A | NEC 20WGX2 PRO 20" | Chieftec BX-02B-B-SL | Seasonic X-760 | Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 | Genius SW-HF 5.1 5000 | Dolby Keyboard |
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“