mam svoj HDD napisany v podpise ma cca.3100 hodin a je stary dva roky este rok je na neho zaruka a posledne 3-4 mesiace je uz neznesitelne hlucny ,, ked som ho kupil bolo vsetko super tichy seek , teraz ale uz len ked sa tocia platne a HDD nic nerobi je priserne hlucny a kedze ma este rok zaruku tak ani nechcem vediet co to bude robit o rok ked bude mat napriklad 5000-6000 hodin , kdo ste zazili WD s nefluidnymi loziskami viete o com pisem , myslite ze sa s tym da nieco robit ??
myslim ze 120 GB HDD s 8 MB cache by sa mal spravat trochu inak ... myslite ze je to u WD reklamovatelne ci uznaju reklamaciu alebo ten HDD treba dorazit ???
WD a nefluidne loziska
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- MaTTo S
- Začátečník

-
WD a nefluidne loziska
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
- Helstik
- Začátečník

asi bych mu pomohl
u WD je to normalni ze po nejakem case zvuk z nich linouci je nesnesitelny
CPU: AMD Ryzen 9 5900X, CPU FAN: Noctua NH-C12P, MB: Aorus, RAM: Kingston 64 GB, SSD NVMe 2+2+4TB, HDD Seagate 16T , VGA: RTX 4070 Super, CASE: Thermaltake Armor VA8000BWS, POWER: Corsair Professional Gold AX850 850W, LCD: Benq 27 4K + Dell 24 4K
- Ruka
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mel jsem bohuzel take WD 60G a rval jako cilkularka. Potom skoncil jako prenosny a rusil vsechny tak ze spadl z 1m za chodu a fungoval.
Dalsi WD20 mel kamos a rve malinko mene. => WD jsou smejdy, Samsung mi piska, ale je napodlozce a chlazeny, a Sea.Bar. pry taky nekdy rve.
Piskani sem resil reklamaci v cemz jsem neuspel (mam ho dodnes na podlozce od mysi s chladicem od AMD. Tomu WD by to nepomohlo). To udelej zaprve.
Kamosi to vyresili ruzne (jen na vlastni nebezpeci):
- vytahnutim napajeni za chodu.
- pustenim nekolikrat na neco tvrdeho za dodu (aby se vizualne neposkodil).
- (mozna pomuze i piezoelektricky zapalovac na pamet hadru).
Dalsi WD20 mel kamos a rve malinko mene. => WD jsou smejdy, Samsung mi piska, ale je napodlozce a chlazeny, a Sea.Bar. pry taky nekdy rve.
Piskani sem resil reklamaci v cemz jsem neuspel (mam ho dodnes na podlozce od mysi s chladicem od AMD. Tomu WD by to nepomohlo). To udelej zaprve.
Kamosi to vyresili ruzne (jen na vlastni nebezpeci):
- vytahnutim napajeni za chodu.
- pustenim nekolikrat na neco tvrdeho za dodu (aby se vizualne neposkodil).
- (mozna pomuze i piezoelektricky zapalovac na pamet hadru).
Muj novy: Q9400 -- Scythe Zipang -- Gigabyte GA-EP45-UD3 (rev.1.0) -- A-DataEE 2*2 GB -- VGA Gigabyte 6850 OC -- Enermax MODU82+ 525W -- Samsung 1TB + WDC 640GB -- Microsoft SideWinder X6 -- Spořeba psaní, brouzdání, 75W.
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
Potize s netabilitou PC? - clear BIOSu a otestovat
- Frost
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
No já mám otestováno že když několikrát za sebou zasunu a vysunu napájení tak taky přestane chodit...vznikne moc velké zatížení na motorek a on stichne 
PC1:Intel i5 2500K@5GHz 1.38V watercooled Cawedog Zouy 2, Gigabyte Z68XP-UD5, Kingston 2x4Gb 1600MHz 9@8.9.9.28 1.65V, ZOTAC GTX560Ti AMP GPU 1000MHz 1.05V /MEM 4800MHz watercooled Laing DDC 3.2 with XSPC TOP |Crucial M4 SSD 128Gb|1x WD RED 3Tb 7200Rpm 64Mb, Samsung 2Tb 32Mb watercooled|NEC 3551A | NEC 20WGX2 PRO 20" | Chieftec BX-02B-B-SL | Seasonic X-760 | Microsoft Wireless IntelliMouse Explorer 2.0 | Genius SW-HF 5.1 5000 | Dolby Keyboard |