Jak zvýšit výdrž baterie u NB??

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Jak zvýšit výdrž baterie u NB??

Příspěvek od robocop »

Jedná se mi o procesor AMD turion a grafiku X700
Existují nejaké utility na šetření energie.?
případně nějaká skrytá nastavení???
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

dej si mensi podsvetleni displaye. Nejake utility byvaji vetsinou k notebooku... Jinak jestli ten tvuj procak podporuje cool n quielt, tak ho zapni, ale to nevim jiste...
gwaihir
Nováček
Nováček

Příspěvek od gwaihir »

Noo, ja by som odporucal v prvom rade znizenie napatia pre CPU, vynikajuci je program RightMark CPU Clock Utility, sam ho pouzivam a som velmi spokojny. Co sa tyka grafickej karty, vynikajuce moznosti ponuka program ATI Tool. Ja som na mojom Turione znizil napatie z 1.45 V na 1.05 V pri plnej frekvencii, pri polovicnej frekvencii som zisiel z 1.0 V na 0.9 V a pri beznej kancelarskej praci narast vydrze na baterky z 3h na 3:30h, co je podla mna dost. :D
robocop
Nikdy nic nevím
Nikdy nic nevím
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od robocop »

gwaihir píše:Noo, ja by som odporucal v prvom rade znizenie napatia pre CPU, vynikajuci je program RightMark CPU Clock Utility, sam ho pouzivam a som velmi spokojny. Co sa tyka grafickej karty, vynikajuce moznosti ponuka program ATI Tool. Ja som na mojom Turione znizil napatie z 1.45 V na 1.05 V pri plnej frekvencii, pri polovicnej frekvencii som zisiel z 1.0 V na 0.9 V a pri beznej kancelarskej praci narast vydrze na baterky z 3h na 3:30h, co je podla mna dost. :D
dobré
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“