FF problém s okny
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
FF problém s okny
Ahoj, nevíte v čem může být chyba ? Problém je následující. Otevírám-li kliknutím na odkaz jiné okno ve FF, toto okno se otevře horizontálně zmenšené. POkud okno není resizable, tak ho vlastně ani nemám možnost zobrazit celé. Zkusil jsem vymazat cache, cookies, ale nepomohlo to.
- zombux
- Odborník PCT

- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Chtěl tím říct, že když klikne na odkaz tak, aby se otevřel v novém okně (EDIT: panelu), otevřené okno má nestandardní malou výšku.zombux píše:já nechápat řeč Siouxů, můžeš to popsat líp?
proraboval jsem nastavení i registry, ale nic jsem nenašel. Zkus reinstalovat skin (pokud nějaký máš) nebo celý FF.
Nebo ještě lépe, počkej na FF 1.5.
[OT/FLAME]Nebo ještě lépe, když ne na Maxthon, přejdi na Operu 8.5
Burn in hell.
- zombux
- Odborník PCT

- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak TabBrowserPref ... to pomohlo, bylo tam pro Javu nastvene oteviraní oken bez možnosti změny velikosti ...., tuším, ale, že se nedávno instaloval nějaký update Tab browserPref....
Stejěn však mám jednu záhadu. Je to na mých stránkách, třeba tady: http://www.rctomik.cz/modely/akro170/akro_stavba.php
.. když kliknete na obrázek, má se otevřít v novém okně bez menu apod. To funguje ve FF, ale v IE se otevírá okno celé (vč. menu a Favorites apod.), což mi nedělalo. Jsem z toho jelen
Stejěn však mám jednu záhadu. Je to na mých stránkách, třeba tady: http://www.rctomik.cz/modely/akro170/akro_stavba.php
.. když kliknete na obrázek, má se otevřít v novém okně bez menu apod. To funguje ve FF, ale v IE se otevírá okno celé (vč. menu a Favorites apod.), což mi nedělalo. Jsem z toho jelen