tnt2 inno3d black

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tnt2 inno3d black

Příspěvek od wolf00 »

mam tu jednu otazku mozna si nekdo rekne ze neni uz dnes aktualni,zajimalo by me kdy firma inno3d zacala dodavat na trh grafiky s cernym pcb[moje neofico oznaceni black serie] na karte je na jedne 35/01 a na druhe je 40/01 na tretim kuse 15/02 tusim ze jde o vytistene cisla tydnu+rok kdy byla karta vyrobena na lince...diky[v prvncih dvou pripadech jde o tnt2 pro 32mb agp,v tretim pripade je karta gf2 titanium 64mb agp[vim ze tnt2 sly na trh v roce 1999 takze by se melo jednat o novejsi vyrobni serie]
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: tnt2 inno3d black

Příspěvek od sh »

wolf00 píše:mam tu jednu otazku mozna si nekdo rekne ze neni uz dnes aktualni,zajimalo by me kdy firma inno3d zacala dodavat na trh grafiky s cernym pcb[moje neofico oznaceni black serie] na karte je na jedne 35/01 a na druhe je 40/01 na tretim kuse 15/02 tusim ze jde o vytistene cisla tydnu+rok kdy byla karta vyrobena na lince...diky[v prvncih dvou pripadech jde o tnt2 pro 32mb agp,v tretim pripade je karta gf2 titanium 64mb agp[vim ze tnt2 sly na trh v roce 1999 takze by se melo jednat o novejsi vyrobni serie]
v podstate sis odepsal sam jsou to tydny + roky , jinak nevim jak odpoved na tvuj "dotaz" je to spis informacni soupis :)
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

jde mi o to dozvedet kdy nvidia zacala davat na trh karty s timhle cernym pcb,pokud vim tak driv meli jeji vga vetsinou zelene pcb nebo zlatohnede pcb,podle me se jedna o tnt2 z poslednich z jednech poslednich seriji....
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

nejsem si jistej ale mám zato že PCB neřešila nvidia ale samotní výrobci :?
ignorelist: kremrole a dezoláti
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

zombux píše:nejsem si jistej ale mám zato že PCB neřešila nvidia ale samotní výrobci :?
barvu PCB si urcuji sami vyrobci tj asus , msi atd , inno melo jednu dobu cernou serii napr i u gf3ti200 , NV s tim nema nic spolecneho , sami vite , ze kazdej vyrobce si dava jinou barvu zakladnich desek , GK atd
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

to vim ze si vyrobce urcuje podobu pcb jen me zajima kdy asi tak tu black seriji uvedlo inno3d na trh...
sh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sh »

wolf00 píše:to vim ze si vyrobce urcuje podobu pcb jen me zajima kdy asi tak tu black seriji uvedlo inno3d na trh...
uff tak to pochybuju , ze ti nekdo rekne , jen takovej mensi dotaz, na co to potrebujes vedet?
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“