zdroj na 6800GT

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

na rozdvojky bacha, měl jsem přes rozdvojku zapojenou grafiku a disk, a zamrzalo to. je možný že byla vadná, ale i tak, pokud to bude zlobit tak víš proč :wink:
ignorelist: kremrole a dezoláti
syth
Nováček
Nováček

Příspěvek od syth »

Jackin píše:hmmmchmmm...tak krom toho vykaslat se na original a zapojit do te rozdvojky dve samostatny vetve me bohuzel jak uz to tak byva nic nenapada...je divny ze ti to neutahne, ale treba ta hlaska neznamena nic...zkus monitorovat napeti jestli ti moc nehapluje, pokud je stabilni tak bych to nechal plavat...

dík
taky si myslím,že mi nic jinýho nezbyde
syth
Nováček
Nováček

Příspěvek od syth »

zombux píše:na rozdvojky bacha, měl jsem přes rozdvojku zapojenou grafiku a disk, a zamrzalo to. je možný že byla vadná, ale i tak, pokud to bude zlobit tak víš proč :wink:

nestraš
:shock:
už takhle to stačí.
syth
Nováček
Nováček

Příspěvek od syth »

syth píše:
Jackin píše:hmmmchmmm...tak krom toho vykaslat se na original a zapojit do te rozdvojky dve samostatny vetve me bohuzel jak uz to tak byva nic nenapada...je divny ze ti to neutahne, ale treba ta hlaska neznamena nic...zkus monitorovat napeti jestli ti moc nehapluje, pokud je stabilni tak bych to nechal plavat...

dík
taky si myslím,že mi nic jinýho nezbyde
vyzkoušel jsem tu rozdvojku od grafiky a připojil jí rovnou na kšandy a žádná změna.Pořád to má málo.V biosu jsem taky nic nenašel.
asi to bude vadná karta,nebo PCI-E . :x

nainstaloval jsem tam speedfun,ale nějak jsem se v tom nevyznal.jaký hodnoty mám hlídat?
a vjakejch se můžou pohybovat mezích?
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“