Jak vypalit film na DVD?

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Error
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jak vypalit film na DVD?

Příspěvek od Error »

Help pls
Mam film na 2CD ve formatu avi a titulky sub. Potrebuju vypalit ten film na DVD ale aby to podporovali vsechny DVD prehravace. Poradte mi pls jak to udelat popripadne v jaky programu to prekonverotavt. ThX
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Jak vypalit film na DVD?

Příspěvek od Dzin »

Error píše:Help pls
Mam film na 2CD ve formatu avi a titulky sub. Potrebuju vypalit ten film na DVD ale aby to podporovali vsechny DVD prehravace. Poradte mi pls jak to udelat popripadne v jaky programu to prekonverotavt. ThX
Jednoduše. Stahni si trial Pinnacle Studio a načti a dej jko vystup na DVD budeš to mit i s vypalenim na DVD a authoringem :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
matesx7x
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matesx7x »

mám ten sám problém ,ale jak je to s titulkama na DVD jak je tam máme přidat.nevím si rady!!!
Intel P4 3.00GHz,DDR512Mb,Ati Radeon Gigabyte 9600Pro,HDD WD 200GB,LG Flatron L1730s
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Re: Jak vypalit film na DVD?

Příspěvek od Oldboy »

Dzin píše:
Error píše: Jednoduše. Stahni si trial Pinnacle Studio a načti a dej jko vystup na DVD budeš to mit i s vypalenim na DVD a authoringem :)
Jenže tímhle tam opravdu nepřidáš titulky ze souborů *.sub.
S nimi je to mnohem složitější. Dělal jsem to JEN jednou a tři dny jsem z toho byl na mrtvici než jsem byl s výsledným DVD video spokojen. Pokusím se ten postup vyhrabat někde ve svém archivu...
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“