Leadtek A6600GT nebo FXGigabite 6600GT???
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Tony
- Nováček

-
- Tony
- Nováček

-
- Blufour
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Kupovals 6600GT za 5000?Tak Diamond stoji o 700kc mingodlike píše:Tony píše:Jakejch 700??? navic do Diamondu bych asi nesel
Sorry, ale už mi ten diamond a jeho super takty lezou na nervy. Nechci ti vyvracet tvoje názory, ale nutit neustále někomu kartu diamond a přesvědčovat ho, že jde dobře taktovat, je dost neobjektivní názor
Co takhle koupit Diamonda a ejhle, max. strop taktů je 425/1000?????
No ano, to byl můj případ a bohužel ne ojedinělý, měl jsem Diamonda od MSI a jsem rád, že jsem se ho zbavil
Ted jedu právě na 6600 GT a takty 590/1290 a výsledky v markach o 1500 bodů více než jsem dosahoval na Diamondu.
Když už někomu vnucuješ něco, snaž se být objektivní, promin, není to jen na tebe, ale takových ne zcela korektních názorů je tady více. Jinak zdárek:)
- Tony
- Nováček

-
Nevim teda jestli umis cist, ale ja kartu diamond nikomu nevnucuju. Kdybys sis precetl celej obsah tohodle tematu,popripade jeste (Jak jde taktovat Gigabite FX6600GT,128MB,AGP,SILENT PIPE????) tak vis o cem je rec. Taky by me zajimalo s kterou 6600GT jsi dosahl takovych frekvenci. Pokud s Gigabyte, tak se ani nedivim, o te je tu totiz celou dobu rec!!!
- Blufour
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak číst jsem ještě nezapomněl a ta odpověď nepatřila tobě, ale GODLIKOVI, který, jestli umíš číst, ti stále toho Diamonda vnucovalTony píše:Nevim teda jestli umis cist, ale ja kartu diamond nikomu nevnucuju. Kdybys sis precetl celej obsah tohodle tematu,popripade jeste (Jak jde taktovat Gigabite FX6600GT,128MB,AGP,SILENT PIPE????) tak vis o cem je rec. Taky by me zajimalo s kterou 6600GT jsi dosahl takovych frekvenci. Pokud s Gigabyte, tak se ani nedivim, o te je tu totiz celou dobu rec!!!
Jinak ty takty jsou na 6600Gt samozřejmě od GB