Netiskne mi tiskarna...

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Netiskne mi tiskarna...

Příspěvek od Orist »

mam tiskarnu HP deskjet 656c,na www.hp.com sem si stahnul ovladace k tiskarne pro winXP,nainstaloval,ale tiskarna mi nefunguje..
kdyz dam neco tisknout,tak se akorta trochu pohne ten jezdec s barvama-nebo jak to nazvat a rozsviti se mi chybova oranzova kontrolka...

skousel sem i tiskarnu odhlasit,znovu prihlasit,kontroloval jsem,jestli je dobre zapojeny kabel,preinstalovaval sme ovladace,ale nic nepomaha..

nevite nekdo cim to je? nebo jak poznam,jestli treba tiskarna nevypovedela provoz ? :oops:
dr.Brown
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od dr.Brown »

Víš co? Skus generický ovladač,římo z windows.Já koupil starou OKI jehličkovku, ovladače nejely,dal jsem generickej a bylo po problému.
myslíte-li si,že jsem hlupák,neříkejte mi to-já to vím :-)
P.S.: ta i386 je můj majetek :-)
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

zkus vyndat a zase nandat zasbniky s barvou, neco podobnyho mi delala moje DJ610C...
VeVe_350Z
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od VeVe_350Z »

neexistuje pri tej tlaciarni nieco ako zarovnanie tiskovej hlavy?
CPU: C2Q Q9650 + Thermalright Venomous-X, MB: Asus P5E X38 flash to Rampage Formula, RAM: 6GB DDR2 800Mhz Corsair TwinX XMS2 DHX, VGA: Asus GTX 285 TOP, Audio: Creative SB Audigy 2 ZS, HDD: 2x Samsung HD502IJ 500GB, Samsung HD103UJ 1TB, Hitachi 500GB PSU: Enermax Infinity 650W, Case: Fractal Design Define R2 Titanium Grey, LCD: 24" HP LP2475W, Keyb & mouse: Logitech G15 1st gen. + RAZER Naga Molten + Razer Mantis speed, Wheel: Logitech G25
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

350Z píše:neexistuje pri tej tlaciarni nieco ako zarovnanie tiskovej hlavy?
Určitě existuje ale tím to imho nebude ... měl jsem zmíněnou tiskárnu doma a taky jsem jí nerozběhal. Buď se tam podělala nějaká elektronika nebo jsem přemejšlel jestli to nemůže být způsobeno trochu zapatlanými kontakty na tiskové hlavě od barvy ...
Goldnoob team proud member!
MYTH
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MYTH »

vyčisti kontakty na cartridge...
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

ty sem vycistil a stejne nejede :(
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

nemas pozastaven tisk v tiskarnach? :-D
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

ICE píše:nemas pozastaven tisk v tiskarnach? :-D
Já jsem ho pozastavenej neměl :roll: (A stejně to nešlo)
Trainzak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trainzak »

Něco podobného se mi stalo s tiskárnou EPSON Stylus Color 480 - úplně odmítala komunikovat s PC. Později jsem na internetu zjistil, že má v sobě hardwarové počítadlo vytisklých stránek, které po dosažení určitého počtu tiskárnu zablokuje. Tím EPSON chce, aby se donesla do nejbližšího opravného střediska a za nekřesťanské peníze se nechala opravit... No, stejně jsem na ně vyzrál, stáhl jsem si utilitku, která počítadlo resetuje :D . Nevím jestli to má taky HP ale zkus trochu hledat a uvidíš...
Kherberoz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kherberoz »

máš tam obě cartridge ? já jsem tam měl jen černou a skoušel jsem ovladače z netu a s tím to nešlo protože tam nejde nastavit jaké cartridge máš v té tiskárně pak jsem si sehnal originální instalační cd , nastavil jen černou cartridge a už to jede
Cpk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpk »

nemal si ju pichlu w USBcku ked si ju instaloval,??ked jo tak ju znova odinstaluj v a vytahni kabel a znova nainstaluj...
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

cartidge tam mam jen cernou a v usb sem ji pri instalaci mel :o) ale ta cartridge by v tom nemela hrat roli ne ?
ja tu tiskarnu v poho nainstaluju-detekuje ji to,akorat jakmile dam v cemkoliv tisk tak mi to hodi chybovou hlasku v tiskarne se nic nedeje akorat problikne oranzova - chybova kontrolka a je po tisku :(
Kherberoz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kherberoz »

když klikneš pravým na tu ikonu tiskárny vpravo dole dáš otevřít nástroje -> konfigurace tak by tam měla být položka konfigurovat tiskové kazety a musíš tam nastavit jedna černá ale mám takový pocit že v těch driverech z netu tahle položka chyběla - když jsem jí nainstaloval tak tam myslím bylo automaticky nastaveno jedna barevná cartridge

Obrázek
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

Kherberoz: tak to taky nepomaha

asi opravdu vypovedela svoji sluzbu :( tak pomalu uvazuju o koupi naky levny multifunkcni tiskarny :)
Stepa
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stepa »

odinstaluj ovladace od tiskarny...rezni kompa...znova je nainstaluj,ale bez toho jejich debilniho pruvodce a melo by to slapat
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Stepa píše:odinstaluj ovladace od tiskarny...rezni kompa...znova je nainstaluj,ale bez toho jejich debilniho pruvodce a melo by to slapat
Tohle taky nepomhlo ... měl jsem tu Oristovo tiskárnu doma ... imho je prostě v hajzlu. Ale Orist už má stejně novou tak je to jedno :)
Orist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Orist »

jj Hewlett-Packard OfficeJet psc 1315 rulezzz :))
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

koukni se do manualu, jak se na ni tiskne testovaci stranka (bude to nejaka kombinace stisku tlacitek na tiskarne) a zkus, jestli to vytiskne alespon tohle
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“