Poplik píše:no ale ho mam normalne v konektoru CPU FAN
a kdyz menis ty procenta tak nereaguje?
jeste me napada Configurace->Options polozka pres co pristupuje k senzotum ISA a SMBus a v Advanced dat chip winbondxxxx a u polozky 'PWM x mode' by melo byt 'manual PWM control'
EPoX 9NPA+ Ultra, X2 4200+, AC Freezer64 Pro, 2x512 DDR400 A-Data, Palit1950GT, Hitachi T7K250 160GB, NEC 4550, LC Power 420W, Samsung 959NF
takze porad zustava problem s tim, ze konektory 4 5 6 resp. vantilatory na nich nejdou regulovat, na 2 to de. Speedfan je proste nevidi. Nevite nekdo co s tim?
Cus ja tam tu polozku PWM x mode vubec nemam, jak je kua mozny (v.4.27)?
A jeste bych mel jeden dotaz, jaky bejvaj teploty na northbridge pri burnu na nforce2 s 4x4cm vetrakem? Nevim totiz presne, ktera teplota patri prave k Northbridge.
Ja taky nemuzu vubec regulovat otacky,ani jsem tam na to nenasel zadny nastaveni a to jsem prolez fakt co se dalo...Mam chladic Cooler Master Hyper 48 KHC-L91...Ma pripojeni 4-pin(to se ridi sam podle PWM,teda deska to musi umoznovat) a ja ho mam pripojenej na 3-pin(protoze moje deska 4-pin nepodporuje),takze jede stale na nejnizsi otacky (1500rpm),ale obcas bych je chtel prave zvysit.Poradte nekdo prosim...Diky