Ako na Kalmana (PIII) ?
Moderátor: Eddward
- ->Mike<-
- Nováček
-
Ako na Kalmana (PIII) ?
Zohnal som PIII Kalman s 512 cache ale jaksi moc nejde taktit. Zatial som skusal dat FSB na 112 ale resetol sa mi aj ked som ho hodil na 2.2 V. Dalej som ani neskusal kedze moj ciel bolo dosiahnutie FSB 133 MHz co nedal ani pri 2.5 V a tak som sa nanho vysral. Je nejaka sanca ze by pri nizkej teplote nabehol na 133 FSB tj. 800 MHz s povodnych 600 ?
Ani ma nenapadlo ze s nim budu take problemy kedze stary celer 433 mi bez zvysenia napetia nabehol na 540 a na 2.3 V aj na 650 ale tuto frekvenciu uz nezvladal a pri nabiehani winu sa restartoval.
Ked som to zistil tak som sa skoro prizabil lebo som si mohol vybrat radsej 633 celera ale toho by som mohol koli obmedzeniu dosky na 800 MHz dat len na 83 FSB tak som si povedal ze to z toho Kalmana vytlciem.
Je to realne ?
Ani ma nenapadlo ze s nim budu take problemy kedze stary celer 433 mi bez zvysenia napetia nabehol na 540 a na 2.3 V aj na 650 ale tuto frekvenciu uz nezvladal a pri nabiehani winu sa restartoval.
Ked som to zistil tak som sa skoro prizabil lebo som si mohol vybrat radsej 633 celera ale toho by som mohol koli obmedzeniu dosky na 800 MHz dat len na 83 FSB tak som si povedal ze to z toho Kalmana vytlciem.
Je to realne ?
- zombux
- Odborník PCT
- no_-_name
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Katmai spis ne ?
//tady je to anglicky,ale moc jsem to nestudoval
http://firingsquad.com/hardware/600eoverclocking/
//tady je to anglicky,ale moc jsem to nestudoval
http://firingsquad.com/hardware/600eoverclocking/
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- ->Mike<-
- Nováček
-
Sory za skomolenie ale neviem preco mi zakazdym zamrzne komp pri spustani napr. cpu-z, speedfan ...
Tak som nejak pustil cpu-z vo win 98 ale ten font pisma ktorym bol text napisany sa nedal citat tak z toho vzniklo toto.
Tak z toho co som sa docital mi vyslo asi to ze mam smolu a mam si zohnat procak s coppermine jadrom lebo tento je shit lenze zohnat nieco take v dnesnej dobe nebude moc lahke.
Edit: s potesenim som zistil ze coppermine sa da dat len do fc-pga socketu a ja mam ppga takze smola. Musim zostat pri tom shite.
Tak som nejak pustil cpu-z vo win 98 ale ten font pisma ktorym bol text napisany sa nedal citat tak z toho vzniklo toto.
Tak z toho co som sa docital mi vyslo asi to ze mam smolu a mam si zohnat procak s coppermine jadrom lebo tento je shit lenze zohnat nieco take v dnesnej dobe nebude moc lahke.
Edit: s potesenim som zistil ze coppermine sa da dat len do fc-pga socketu a ja mam ppga takze smola. Musim zostat pri tom shite.
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- ->Mike<-
- Nováček
-
- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele: