Problém při spuštění systému !!!

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Evolution
Nováček
Nováček

Problém při spuštění systému !!!

Příspěvek od Evolution »

Potřeboval bych poradit. Když zapnu počítač, Windowsy mi nenajedou. Naskočí až tak při 2. až 3. restartu.

Až do včerejška fungovaly v pořádku. Večer se mi však při zapnutí počítače objevila černá obrazovka a hláška, že je poškozen soubor (nevim přesný název něco jako ntfs.sys). Pro opravu ať vložím CD se systémem do mechaniky. Pak teprve Windowsy naběhly. Když sem je, ale vyndal a počítač znovu restartoval, objevila se pouze černá obrazovka. Zkusil jsem tedy opravu Windows (reinstalaci), ale blbne to pořád.

Nevíte, kde je chyba? Jestli v harddisku, Windowsech, základni desce nebo ...??? Je pravda, že se mi už asi půl roku stává, že mi počítač tak 1-2x za hodinu tak na 5-10 sekund vytuhne. Kurzorem myši mohu hýbat, ale jinak se všechno zastaví a pak zase rozjede. Nerad bych, aby se mi stalo, že se počítač pak nezapne vůbec.

Díky za případné odpovědi.
Lubitel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lubitel »

no ked si uz reinstaloval, tak si prisiel o nainstalovane programi, takze si zober k niekomu HDD, zalohuj co potrebujes a sformatuj ho.
Pri starej instalacii sa podla mna neoplati opravovat chybu. proste to nahodis na novo, co ti sice zabere cely vecer, ale mas pokoj a okna idu rychlejsie.
kym to slape, tak je dobre
ked to zhory, je to v hajzli
[M@s|ers]
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od [M@s|ers] »

Tak to budes mat dosrati dajaky hlavny subor sku si sformatnut C
Hacked"""""""""""""""""Hacker""""""""""""""Hackers
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

No.. tak tusim, ze ta vec, co ti to vypsalo byla NTDLR.. a je to o reinstalu... spadla ti boot rutina oken.. sem tam se to stane, no, kdyz se neco nekde podela...
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“