Galaxy GF6600GT Zalman Fan 128MB
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Losoň
- Nováček

Galaxy GF6600GT Zalman Fan 128MB
Dobrý den uvažuju o koupi Geforce 6600GT ale nevim od jakeho výrobce.Zaujala mě tato karta http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32176
Jeto to dobrá volba nebo byste mi doporučily něco jiného,desku mam MSI KT6 Delta.Předem dik.
Jeto to dobrá volba nebo byste mi doporučily něco jiného,desku mam MSI KT6 Delta.Předem dik.
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Galaxy GF6600GT Zalman Fan 128MB
urcite neudelas chybu , ma nekolik vyhod , tichost , vykon , kdyz to vezmes do kola dobra koupe , Galaxy je jedna z nejprodavanejsich znacek v zahranici , akorata tady neni znamaLosoň píše:Dobrý den uvažuju o koupi Geforce 6600GT ale nevim od jakeho výrobce.Zaujala mě tato karta http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=32176
- godlike
- Středně pokročilý

-
A co zajit do Alfacompu a vzit Leadtek+jiny chladidlo?
Vidim to na:
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=28370
+
http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=16191
A vychazi me to na +- 5000kc...
Vidim to na:
+
Mac...
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ono to je celkove jedno ale pokud je to primo od vyrobce tak by to bylo urcite lepsi ..., navic Galaxy je fakt dobrej vyrobcegodlike píše:A co zajit do Alfacompu a vzit Leadtek+jiny chladidlo?
Vidim to na:
+
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
A Leadtek ne? Ten je zatracene dobrejsh píše:ono to je celkove jedno ale pokud je to primo od vyrobce tak by to bylo urcite lepsi ..., navic Galaxy je fakt dobrej vyrobcegodlike píše:...
Navic mi vysvetli, v cem je to lepsi, kdyz tam ten chladic bude primontovanej z tovarny. To jako bude lip chladit? Asi ne.
Ale jinak: kdyz si koupi to kombo, tak usetri asi 400. Sice ho bude stat asi 5 minut casu, nez tam da toho Zalmana, ale pri dalsim prodeji mu ten Zalman zustane a muze ho vrazit na jinou kartu, on bude dostacujici jeste hodne dlouho...
Naposledy upravil(a) wector dne úte 15. lis 2005, 10:41, celkem upraveno 1 x.
- godlike
- Středně pokročilý

-
- Losoň
- Nováček

- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nevim co z toho budete mit , popravde , kazdej user co tady je neni super borec , nebude si sam sundavat chladice a cpat tam zalmana , takhle ma zaruku totalne na celek , nemuze to podelat a navic tahle galaxy ma trochu odlisne PCB a ma vetsi vydrz hmotnosti vuci udrzeni v PCIE , takze fakt nevim , samozrejme ze mate pravdu , ze se muze v budoucnu hodit , ale kdyz bych si ja kupoval napr X1800 ci NV , tak bych tam nechal ten chladak co tam je, protoze by se mi lip chladili pameti... , taky bych nemusel blbnout a mel jistotu zaruky , tj zadne poskozeni pri nandani a sundani. Samo mate pravdu Leadtek je taky dobrej , ale v tyhle konfiguraci to vidim na Galaxy..
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
2sh - a zkousel si nekdy vubec sundat chledic z nejaky grafarny? Asi ne, protoze tohle by si nenapsal. To je vec naprosto primitivni, kazdej aspon minimalne vzrucnej clovek to zvladne. A taky nechapu, co tu strasis s tim "posilenym PCB" - kdyby tohle bylo treba, tak to by Zalman asi rychle prisel na buben...
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: no nevim
a v cem je to lepsi? Akorat je to tam nandany, to jo, ale vymena neni nic slozityho, staci nebejt totalni nemehlo, postupovat pomalu a neni tam proste co zkazit, akorat odsroubovat ten zadni drzak a stlacit ty nozicky ( ja to delam napr. pinzetou... ). Treba nandat Zalmana na nektery patice je mnohem slozitejsi nez tohle a stezoval si tu snad nekdo, ze by se mu neco stalo? Ne. A to musis vymontovat komplet celou desku, oddelat tu umelohmotnou podlozku v zadu, nandat tu "zalmanovskou", pouzit redukci na samotnej fan a pak ho teprve muzes prichytit...Poplik píše:ale musis uznat ze od vyroby je to mnohem lepší a můžeš bejt sebevětší borec a něco se klidně stane takže jestli můžu radit hlasuju pro galaxy
Ja hlasuju pro Leadtek a Zalman zvlast - je to levnejsi uz pri koupi, nemluve o budoucim vyuziti toho Zlamana
- VYPUK
- Nováček

-
Ehm..
Tak např ja jsem při nasazowani chladiče na procesor ulomil rožek z jádra. Řeknu vám měl jsem pěkně nahnáno když mi nechtěl najet komp(o 2 tejdny později) a tak kdybych nebyl taky blbec a nerekl to technikovi na reklamaci tak by na to asi neprisel ale i tak jistota je jistota. Jen tím chci říct co tu už bylo řečeno-> muzes byt sebehorsi/sebelepsi technik,kutil prostě běžný člověk a stejně se ti může cokoliv stát protože si člověk nedá pozor nebo nejaka křeč nastane nebo cokoliv jiného a potom si člověk to bude vyčítat že si nekoupil nebo nenechal setavit technikem tu danou věc. Jak říkám prostě a jednoduše záleží na člověku a na tom jak se do toho cítí. 
Cpu<<AthlonXP Barton 2600+@3400+(asi)>>Deska<<ASUS A7V880>>RAM 1024MB KiNGmaXGrafika Leadteka6600TD OVERCLOCK 366/666 origo chladič160+40gb SEAGATE HDD ATA
Creative Sound Blaster 24bit 7.1Repro Logitech X-6202*Fan3TC 1*Primecooler HyperCool 4*Blue NEONDvd-RW+Cd-RWCase ColorsIt8015
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ano jako prodejce a dodavatel HW jsem za 6 let opravdu chladic sundaval.......wector píše:2sh - a zkousel si nekdy vubec sundat chledic z nejaky grafarny? Asi ne, protoze tohle by si nenapsal. To je vec naprosto primitivni, kazdej aspon minimalne vzrucnej clovek to zvladne. A taky nechapu, co tu strasis s tim "posilenym PCB" - kdyby tohle bylo treba, tak to by Zalman asi rychle prisel na buben...
nestrasim ale znam spoustu "uzivatelu" , kteri urvali nejaky odpor , podelali jadro atp , neznamena to ze zrovna ty ale ta moznost tu je proto jsem to napsal...
a PCB ma opravdu vylepsene.... takze nevim co tu resis, Galaxy vylepsila PCB kvuli tuhosti atp , vidis v tom nejaky problem?
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja vidim problem v tom, ze tu strasis jako kdyby ostatni PCB byly z papiru, jenom Galaxy pevne. Uvedom si, ze kdyby Zalmana neunesla kazda graf. karta, tak Zalman uz davno krachnul, protoze by ho nikdo nekupoval.sh píše:ano jako prodejce a dodavatel HW jsem za 6 let opravdu chladic sundaval.......wector píše:2sh - a zkousel si nekdy vubec sundat chledic z nejaky grafarny? Asi ne, protoze tohle by si nenapsal. To je vec naprosto primitivni, kazdej aspon minimalne vzrucnej clovek to zvladne. A taky nechapu, co tu strasis s tim "posilenym PCB" - kdyby tohle bylo treba, tak to by Zalman asi rychle prisel na buben...
nestrasim ale znam spoustu "uzivatelu" , kteri urvali nejaky odpor , podelali jadro atp , neznamena to ze zrovna ty ale ta moznost tu je proto jsem to napsal...
a PCB ma opravdu vylepsene.... takze nevim co tu resis, Galaxy vylepsila PCB kvuli tuhosti atp , vidis v tom nejaky problem?
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja tu nedelam z obycejny vymeny vetraku vedu jako ty... Ale chapu, ze se ho snazis presvedcit ke koupi drazsi karty, co kdyby ji koupil u tebe, ze...sh píše:ctes moje prispevky?pisu tam snad nekde , ze u jinych GK to nevydrzi?nepisu , tak nevim co resis , akorat rikam , ze je to primo uzpusobene tomu chladici , nic vic , ja tu nestrasim , to spis ty
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ty fakt asi nectes co? za prve nic tady nedelam , jen rikam, ze jsem poznal dost "lam" ktery poskodily GPU treba sundanim chladicu jak na jadru tak ram , nerikam tu nic o tezce vymene .. znova se opakujes a nechces si snad precist co pisu...wector píše:Ja tu nedelam z obycejny vymeny vetraku vedu jako ty... Ale chapu, ze se ho snazis presvedcit ke koupi drazsi karty, co kdyby ji koupil u tebe, ze...sh píše:ctes moje prispevky?pisu tam snad nekde , ze u jinych GK to nevydrzi?nepisu , tak nevim co resis , akorat rikam , ze je to primo uzpusobene tomu chladici , nic vic , ja tu nestrasim , to spis ty
ze by ji koupil u me?sry ale ze zahranici nedovazim a Galaxy nenabizim...
pisu to jen z hlediska reklamaci , bez jakychkoliv problemu s reklamaci a snazim se naznacit , ze je fakt duvod proc je Galaxy nejprodavanejsi v zahranici...
kolik to mam jeste napsat?pls precti si to dekuji
- kvoco
- Začátečník

Neni nahodou na tej Galaxy ten zalman AL, aspon podla obrazku to tak vyzera. Pozri ja odporucam Leadtek+Zalman cu. Ak neni nejaka velka lama s "obrovskym" stastim, tak to zvladne. Ja ho mam na mojej MSI a mal som nahodeny za 10 minut, je to strasne jednoduche a este mam dobry pocit.
Ale ak je to obycajny user ktory nikdy ziadne HW upravy nerobil tak nech radsej neriskuje a kupy toho Galaxy.
Ale ak je to obycajny user ktory nikdy ziadne HW upravy nerobil tak nech radsej neriskuje a kupy toho Galaxy.
AMD Ryzen 7 9800X3D+ARCTIC Liquid Freezer III 280 A-RGB, ASUS TUF GAMING B650-E WiFi, KINGSTON Fury Beast 64GB 6000 MHz CL30 RGB EXPO, GIGABYTE GeForce RTX 5070Ti GAMING OC 16G, Patriot VIPER VP4300 Lite 2 TB, NZXT H5 Flow RGB, GIGABYTE AORUS Elite P850W, GIGABYTE AORUS FI32Q
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
ja ctu dobre
Jako proc ho tady odrazujes od daleko vyhodnejsi koupe s argumentama, ktery rikaji, ze vymenit chladic na VGA je neco slozityho, pri cem se nici jadra, pameti a kdoviceho jeste?
Ze ti to reklamovalo par lam me nezajima, od toho je tu sekce "Modifikace HW", kde by mu bylo dano dost rad, jak to nepohnojit.
Jestli povazujes sundavani chladicu za praci pro "super borce", tak radsi ani nedomyslim, kolik si uctujes za instalaci novy VGA, 10000?sh píše:nevim co z toho budete mit , popravde , kazdej user co tady je neni super borec , nebude si sam sundavat chladice a cpat tam zalmana
Jako proc ho tady odrazujes od daleko vyhodnejsi koupe s argumentama, ktery rikaji, ze vymenit chladic na VGA je neco slozityho, pri cem se nici jadra, pameti a kdoviceho jeste?
Ze ti to reklamovalo par lam me nezajima, od toho je tu sekce "Modifikace HW", kde by mu bylo dano dost rad, jak to nepohnojit.