Jde mi hlavne o to aby bylo tichy a uciny (prekvapive
Nejlepsi chlazeni na 6600GT?
Moderátor: morke
Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.
Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
- Agaga
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nejlepsi chlazeni na 6600GT?
Jaky chlazeni byste mi doporucily na tuhle kartu: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=30160
.
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
- Holda
- Středně pokročilý

- kurri
- Začátečník

Staci hledat!!!!!!!Resi se to porad dokola.Jinak tady je Megatest chladicu: http://www.svethardware.cz/art_doc-CC03 ... 4E77B.html
http://www.svethardware.cz/art_doc-2C98 ... A010B.html
http://www.svethardware.cz/art_doc-2C98 ... A010B.html
Cpu:A64 3000+ (Win) AC 64 Ultra TC RAM:2x512MB 400DDR GeIL Value MB:MSI RS480M2-IL VGA:Sapphire Radeon X1600 Pro HDD:WD 160GB 8MB SATA Case:3R System R101 Zdroj:Chill Innovation 400W Monitor:SAMSUNG SyncMaster 997MB Sound:Creative X-Fi Repro: Elac BS 103.2
- Agaga
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ty voe neserte me porad s tou frazi "staci hledat". Od ceho pak tady to forum je??? Krom toho na trh porad prichazi novej HW, takze nektery prispevky, ktery treba najdu muzou bejt zastaraly.
Jinak dik za radu.
Jinak dik za radu.
Intel Core 2 Quad Q9300, ASUS P5Q PRO, Kingston 2x2GB DDR2, EVGA Geforce GTX260 896MB, HDD Samsung 1TB
- Agaga
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Holda
- Středně pokročilý

- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
na co chladice na pameti?to nema smysl a rozdil bez nich a s nima je par Mhz.. takze je to kravina , hlavne jde o chlazeni jadra..Agaga píše:Hm tak jak se divam na ten test, tak jsou to fakt supr chladice na tuhle kartu, kdyz na ni nejdou, pak dat ani pasivy na pameti...
forum?no forum je od toho aby jsme si radili , ale kdyz odpovida clovek 100x na stejnej dotaz tak ho to celkem s..e , a nejvic ho s..e kdyz je odpoved totalne vsude a staci zadat do policka hledat "chlazeni 6600gt" , takze asi tak..Ty voe neserte me porad s tou frazi "staci hledat". Od ceho pak tady to forum je??? Krom toho na trh porad prichazi novej HW, takze nektery prispevky, ktery treba najdu muzou bejt zastaraly.
Jinak dik za radu.
- Agaga
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nikdo te nenuti na nic odpovidat, takze klid...forum?no forum je od toho aby jsme si radili , ale kdyz odpovida clovek 100x na stejnej dotaz tak ho to celkem s..e , a nejvic ho s..e kdyz je odpoved totalne vsude a staci zadat do policka hledat "chlazeni 6600gt" , takze asi tak..
- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- AlesShi
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- niatheppe
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Holda
- Středně pokročilý

- niatheppe
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No dobře, ale nebylo by teda vystižnější místo toho třeba "..."?? A navíc by to nevzbuzovalo takovej dojem jako tohle, no nic.
Krom toho pokud Agaga nejspíš nějakej ten FAQ nebo pár threadů pročet, tak se asi o VF700-cu dozvěděl, o tomhle je možný že asi ne. Já bych si ho nekoupil, ale pokud někdo má penízea líbí se mu tak proč ne??
Krom toho pokud Agaga nejspíš nějakej ten FAQ nebo pár threadů pročet, tak se asi o VF700-cu dozvěděl, o tomhle je možný že asi ne. Já bych si ho nekoupil, ale pokud někdo má penízea líbí se mu tak proč ne??
Naposledy upravil(a) niatheppe dne ned 13. lis 2005, 21:18, celkem upraveno 1 x.
- Holda
- Středně pokročilý

- off
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Fatal1ty
Zajímalo by mě, proč doporučujete chladiče z řady Fatal1ty, když patří k jedněm k z nejhlučnějších chladičů. Tato řada je zaměřena pouze na výkon a při jejím vývoji nebyly brány ohledy na hluk, cenu atd. Autor článku přitom píše že mu jde i o hluk. Navíc by mě zajímalo proč tak výkonný chladič na 6600GT ???
- niatheppe
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fatal1ty
Jo je to možný...off píše:...
off píše:Navíc by mě zajímalo proč tak výkonný chladič na 6600GT ???
Zima jádru nevadí nebo jo?? Každopádně je drahej jako prase to je fakt.niatheppe píše:... ale je už na 6600GT docela drahej.