Zdravim,
mam asi 5 compu kde bezi XP PF SP2, vsechny jsou crackle. Ted jsem koupil
5 OEM verzi XP PF SP2. Pri vyvolani nabidky nove aktivace (zmena registru nebo uziti freewaroveho softu), se nabidka zobrazi, ale pri odeslani serioveho cisla novych win to vyhodi hlasku ze "cisla jsou neplatna zadejte nova".
Volal jsem na Microsoft a tam mi rekli ze musim instalaci provest uplne od zacatku ze zakoupeneho CD.
Nevite nekdo jak donutit windows na nove cisla, tak aby to bylo v ramci pravidel Microsoftu. Do instalce 5 compu, kde je jeste plno dalsiho softu se mi opravdu nechce.
Diky za rady
Registrace v registrovanych XP
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- xkacerx
- Nováček

- lutor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dony
- Středně pokročilý

- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nebyl nějaký softík (dokonce od ms) na přepsání sériového čísla?
btw: a nechtějí náhodou win při instalaci (inovace...) číslo také?
btw: a nechtějí náhodou win při instalaci (inovace...) číslo také?
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Shit
- Odborník PCT

- Shit
- Odborník PCT

Re: Registrace v registrovanych XP
Jedině nová instalace, nebo smazat "špatné" údaje o s/n v registrech např. CIA Commanderem (z registru je za chodu woken neodstraníš - je to blokovaný systémem).xkacerx píše:...