CoD2 je dobra - vetsinou to skriptovani nejak nevnimas, ale pak si zase obcas reknu ze trochu jiny pristup k akci z WWII by bodnul. Mimochodem vsimli ste si, ze od Operace Flashpoint NEVYSLA podobna hra??? Tak kdyby mel nejakej vyvojar cas a prachy_raven_ píše:jenze co by jsi chtel dat do hry z 2.svetove,kdyby tam takovy veci nebyli tak ta hra nebude mit uspechSlezman píše:no, infinity ward si na nás nachystali zase kilotuny výbušnin, idiotské výkřiky sovětů a nalinkované scénáře (dokud ten krok dopředu neudělám, tak holt budu střílet nácky do hlavy donekonečna). první sux
je to hezčí CoD1 - další sux
občas to vypadá opravdu dobře - ok, odečet 1 suxu
bohužel i tak mi tam zůstal jeden sux, což tak odpovídá![]()
nic novýho, debilní intro, žádná změna scénáře, žádné oživení, takhle je to jen gigařežba (minule byla mega, takže to vosolili), patetická hudba a velkolepé klíčové okamžiky bitev
doufám, že jestli se mi to bude chtít dál hrát, budu odměněn nějakou stealth misí /přehrada už to být nemusí, ale například letiště s ostrahou z Wolfa by bodlo), jít jen dopředu mě moc nebaví
Call of Duty 2
Moderátor: Baneshee
- Frtka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
X2 4400+, AC Freezer64, DFI LANparty NF4-Ultra, 2x1GB, 9600GSO 384MB, Chieftec LCX-01SL-SL-B , 500W bluestorm, 200GB+250GB+500GB)
i5- 2500K@3500, 8GB, 560Ti, 21' CRT Dell
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ne?Tak to se máš,já to cejtim doslova na každým krokuFrtka píše:CoD2 je dobra - vetsinou to skriptovani nejak nevnimas, ale pak si zase obcas reknu ze trochu jiny pristup k akci z WWII by bodnul. Mimochodem vsimli ste si, ze od Operace Flashpoint NEVYSLA podobna hra??? Tak kdyby mel nejakej vyvojar cas a prachy...
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- Frtka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
2Luks: Zalezi na tom, jak v danou chvili hrajes - kdyz do toho des akcne, tak se na tech skriptech nezasekavas a hra docela plyne, pokud chces hrat obezretne a dukladne si ten postup pripravit, tak te to skriptovani bije do oci. A prave ze nektery useky se daji hrat akcne, takze proste furt postupujes a neprijde ti to, ale nekde se zase zaseknes a likvidujes naskriptovany vlny protivniku, coz je docela vopruz.
X2 4400+, AC Freezer64, DFI LANparty NF4-Ultra, 2x1GB, 9600GSO 384MB, Chieftec LCX-01SL-SL-B , 500W bluestorm, 200GB+250GB+500GB)
- firox
- Nováček

Tak tohle sami dela i me. A je to mozna, rikam mozna, ze jsem tam daval Beta ovladace na to ZSko kvuli Q4. Coz stejne nepomohlo. Takze zitra to reinstalnu a uvidim. Ale EAX3 chci, protoze atmoska na tom je fakt BOMBA![/quote]Mno, me to nevyhodilo nic, ale jak zacal zvuk, tak se to cely seklo a co horsiho - po restartu jsem - ZACINAL ZASE OD ZACATKU, coz me malem kleplo
Pac se to seklo pri zvuku na EAX3, tak jsem dal normalni Miles2D a bylo to OK. Ten zatr. EAX delal v CoD vzdy problemy, uz v CoD (1)... Mam Audigy2zs a chtel bych EAX alespon v3, kdyz vyssi nepodporuje a obcas mi v nem neco prsklo, hlasite hral zvuk, jenz mel byt potichu a tak. 1, 2x za level. To se prezit dalo, ale ten sek, ten se prezit nedal.
Do renderu grafiky netreba drbat, i kdyz snizi naroky na masinu, tak to pak nejak zazrakem projde, tak nema zas takovy vliv, hlavni je ten EAX, ten je nejaky spatny...
C2D E4300 1.8GHz, Asus P5N-E SLI, Kingston 4x1024MB 667MHz, Asus X1950PRO 256MB, 320GB Barracuda SATA2, Audigy 2 ZS (full), Genius Home Theater 5.1, Logitech 510MX, 500W Fortron Blue Storm II, Arctic Cooling Freezer 7 Pro
- mirkee
- Začátečník

ahoj hram tuto hru a celkom spokojnost, az na to ze nemozem sa dalej dostat koli erroru, vypisuje mi to aj na dx7 aj na dx9, aj ked mam grafiku nepretaktovanu, pri kampani v Egypte. pri dx7 mi to vypise uz pri natahovani v prvej stvrtine a na dx9 to natiahne a az potom to padne

ked dam na click here vypise podrobnejsie

neviete co to moze byt?
inac niekedy to vypise aj pri inych hrach
neviete co to moze byt?
Naposledy upravil(a) mirkee dne čtv 10. lis 2005, 15:12, celkem upraveno 4 x.
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
CoD2 jsem dohral a musim rici, ze to skriptovani je kurevsky vopruz, protoze naboju mate omezene a malo, zatimco vlny protivniku, dokud se nepohnete kupredu, se objevuji stale a dozblba... 
CoD2 totalne suxx na skripting
Katastrofa.
Viz treba:
http://ax2.old-cans.com/s.php?p=cod2&id=22&c=8&d=1&v=v2
...vsimnete si, kolik strel je na tech budovach patrno a kolik nepratel jsem tam musel zabit a ne, dokud neslezu dolu, tak se v te boude FURT budou doslova KOTIT, zatimco ja mam naboju omezene... Fakt super. Dete k sipku, s takovymi traparnami...
CoD2 totalne suxx na skripting
Viz treba:
http://ax2.old-cans.com/s.php?p=cod2&id=22&c=8&d=1&v=v2
...vsimnete si, kolik strel je na tech budovach patrno a kolik nepratel jsem tam musel zabit a ne, dokud neslezu dolu, tak se v te boude FURT budou doslova KOTIT, zatimco ja mam naboju omezene... Fakt super. Dete k sipku, s takovymi traparnami...
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Presne tohle me taky poradne s*re, kvuli tomu sem nedohral stary United Offensive. Mam rad kdyz si muzu v klidu vsechny vyrubat a pak jit do vycistenyho nez kdyz me to tak nuti abych tam vlitl i kdyz je tam panaku jeste jak nasr.... Nekdo tomu rika ze hra ma spad, podle me to je akorat trapny v dnesni dobetrodas píše:...
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- J X P
- Středně pokročilý

scripty vas nuti k akci. kazda hra zamerena na single player mit scripty musi, s tim nic nenadelate. Kvuli atmosfere se ti nepraatele proste objevovat musi, protoze kdyby nebyly tak vsechny z bezpeci odsnipujete a pak budete na mape sami. AI proste neumi komplecne vyhodnotit a inteligentne se prizpusobit tomu co dela lidsky hrac.
Komu vadi scripty ma moznost se pustit do multiplayeru, tak zjistite jak na tom opravdu jste. Takze single jen na seznameni s principy a chalenge v multiplayeru ... co chcete vic ?
)
Komu vadi scripty ma moznost se pustit do multiplayeru, tak zjistite jak na tom opravdu jste. Takze single jen na seznameni s principy a chalenge v multiplayeru ... co chcete vic ?
---
- Baneshee
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Nerikam ze to ma byt uplne bez scriptu, ale nesnasim to "rozeni do nekonecna" ktery je tam tak oblibeny. Treba takovej Half-Life 2 je podle me dost akcni a atmosferickej a nemuzu rict ze bych tam nejak prehnane kempoval. A zadny tyhle sileny nekonecny skripty se tam nevyskytujou 
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý

-
klan el-diablos http://www.esl-europe.net/cz/team/1139913/ nebo www.el-diablos.net hodla zalozit CoD II sekci ,zajemci piste na SZ
clenove klanu plati mesicne 100Kc na provoz serveru
clenove klanu plati mesicne 100Kc na provoz serveru
- Luks
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak dohráno,konec žádnej (ani sem žádnej nečekal
)
Akce to byla dobrá,ale čekal sem víc
Akce to byla dobrá,ale čekal sem víc
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
- Frtka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nesouhlasim (prestoze CoD22 beru jako velmi dobrou hru ktera me bavi) a jako vyjimku potvrzujici pravidlo muzu uvest Operation: Flashpoint a Far Cry...J X P píše:scripty vas nuti k akci. kazda hra zamerena na single player mit scripty musi, s tim nic nenadelate. Kvuli atmosfere se ti nepraatele proste objevovat musi, protoze kdyby nebyly tak vsechny z bezpeci odsnipujete a pak budete na mape sami. AI proste neumi komplecne vyhodnotit a inteligentne se prizpusobit tomu co dela lidsky hrac.
Komu vadi scripty ma moznost se pustit do multiplayeru, tak zjistite jak na tom opravdu jste. Takze single jen na seznameni s principy a chalenge v multiplayeru ... co chcete vic ?)
- J X P
- Středně pokročilý

Nesouhlasim (prestoze CoD22 beru jako velmi dobrou hru ktera me bavi) a jako vyjimku potvrzujici pravidlo muzu uvest Operation: Flashpoint a Far Cry...[/quote]Frtka píše:Komu vadi scripty ma moznost se pustit do multiplayeru, tak zjistite jak na tom opravdu jste. Takze single jen na seznameni s principy a chalenge v multiplayeru ... co chcete vic ?)
Ani jedna z tebou uvedenych her neni o 2. sv valce. A zrovna Far Cry se svyma priserkama bych zrovna nezminovle. To jsou mi milejsi vsechny scripty ze vsech 3 dilu CoD dohromady, nez Far Cry. OFP hodnotit nedokazu, protoze jsem si to naistaloval asi pred pulrokem, vazne jsem se snazil aby se mi to libilo, ale to co se odehravalo na obrazovce bylo silnejsi nez ja. PRoto nedokazu posoudit jak to tam funguje.
ME osobne prijde script, ktery te nuti k postupu jako vyrazne lepsi, nez ldiskou mysli odrbat AI, ktera se proste adpatovat chte nechte nedokaze.
btw. chces mi snad tvrdit, ze ve Far Cry nenabihali potvory po predem definovanych cestach a presne v dany okamzik odvisly od tveho postupu ? Ted mi doslo, ze tobe nevadi scripty, ale nekonecny respawn.
Proste to ber tak, ze nemecky velitel posila bojove cety po jednom a dokud nezabijes velitele tak tomu tak bude, protoze jich ma opravdu hodne. JA ysi mysli, ze prave na tomhle je ale CoD (vsechny dily) postaveno, vyvolat zivy dojem z bitevny vravy.
---
- Slezman
- Středně pokročilý

to sis spletl strany, ne? tohle platilo u Rusáků, ale rozhodně ne u Němců. Takže realita opět někde tam venku...J X P píše:Proste to ber tak, ze nemecky velitel posila bojove cety po jednom a dokud nezabijes velitele tak tomu tak bude, protoze jich ma opravdu hodne.
fakt supr
Ne fakt, CoD2 je fakt řežba, je to hrané na dojem, zase o něco bombastičtější, ale zase NIC NAVÍC, opravdu NIC. A už se těším na "Instantní granát pro neposlušného hráče - (TM)", kterak mi znemožní řešit situaci z jiného místa, než mi skript naplánoval.
Jo..a na FC mi moc nesahej, CoD jí v inteligenci nesahá ani po kotníky
a OFP? važ slova, je tady docela solidní jednotka v záloze, která by ti vysvětlila, co bylo příčinou tvého rozčarování u OFP
Doma: i5-10600K, 32GB RAM, RTX 3060 Ti ********* Chalupa: i7 920, 24GB RAM, RTX 3060 ********* Děti: Q6600, 8 GB RAM, GTX 1050Ti
- Frtka
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No, ja sem zminoval hry ve kterych je podle meho nazoru AI na dobre urovni, neobsahuji skripty a presto jsou hodne zabavne a atmosfericke. A u toho podle meho neni podminka, ze atmosfericka hra bez zkriptu nejde udelat v prostredi WWII, spis se o to nikdo moc nesnazil - leda snad H&D, ale to je neco trochu jineho a navic si uplne nejsem jist jak to tam s tema skriptama je. A mimochodem pokud si prectes me predchozi prispevky, tak tam sam pisu, ze CoD2 je dobra a i ty skripty vetsinou nevnimas, jen obcas se vyskytnou mista, kde proste neudelas co se po tobe chce a odmenou je instant kill, popripade tu situaci nemuzes vyresit logicky, ale musis tam vbehnout i kdyz nechces. Tohle se mi nelibi.
ad Far Cry: Rekl bych ze zrovna tady je ta AI adaptabilni az dost, nepratele maji urceno zakladni chovani a pokud upoutas jejich pozornost, tak se docela koordinujou, kryjou se, hazej granaty, snazi se ti dostat za zada atd. A pokazde to probiha jinak, zalezi na vychozi situaci.
ad. Flashpoint: Rekni mi kde jinde si mel jeden spojity prostor kde si mohl v ramci jedne mise dojit kamkoli, bojovat s kymkoli (kdo si mohl privolavat posily odkudkoli) a vyuzit cokoli kam az si dobehl/dojel autem/tankem/doletel hindem...atd. Uz diky tomuhle otevrenymu principu autori s tema skriptama nejspise moc pracovat nemohli a fungovalo to na vybornou.
ad Far Cry: Rekl bych ze zrovna tady je ta AI adaptabilni az dost, nepratele maji urceno zakladni chovani a pokud upoutas jejich pozornost, tak se docela koordinujou, kryjou se, hazej granaty, snazi se ti dostat za zada atd. A pokazde to probiha jinak, zalezi na vychozi situaci.
ad. Flashpoint: Rekni mi kde jinde si mel jeden spojity prostor kde si mohl v ramci jedne mise dojit kamkoli, bojovat s kymkoli (kdo si mohl privolavat posily odkudkoli) a vyuzit cokoli kam az si dobehl/dojel autem/tankem/doletel hindem...atd. Uz diky tomuhle otevrenymu principu autori s tema skriptama nejspise moc pracovat nemohli a fungovalo to na vybornou.
- Aceh
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
U Codu1 tohle delaly nektere programy, nejznamejsi getright. Pokud ho mas tak ho odinstaluj.Zaslal: čt 10. listopad 2005, 14:49 Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
ahoj hram tuto hru a celkom spokojnost, az na to ze nemozem sa dalej dostat koli erroru, vypisuje mi to aj na dx7 aj na dx9, aj ked mam grafiku nepretaktovanu, pri kampani v Egypte. pri dx7 mi to vypise uz pri natahovani v prvej stvrtine a na dx9 to natiahne a az potom to padne
neviete co to moze byt?
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ad Cod2:
Tak jako tak, prostredi je pekne, mise vyvazene, hratelnost sluzna a vybuchy proste EXcelentni. Nic takoveho jsem jeste nikdy v zivote nevidel. Vyrovnava to to, ze se hra sotva hybe? Hmmm, tak to si musi kazdy posoudit sam. DirectX 7 render proti DX 9 renderu nabizi sakra vetsi vykon, takze ho asi vetsina lidi vyuzije, i kdyz bumpmapping textur, vojacku a pod. zmizi...
Ovsem je tu jeste jedna vec, jenz tahne CoD2 k zemi a to docela drtive - intelience protivniku. Je asi nekde tak na urovni HalfLife z 1997 a ne hry z r 2005...! Skriptovani, skriptovani a skriptovani a nejhorsi je, ze vy sice mate pocet kulek omezen, nicmene dokud ten krok dopredu neudelate, tak se nemci stale budou objevovat uvnitr budov odnikud a stale se nekdo k te MG42 dostane...
Az zastrelite 10-teho nemce u te same M42, tak vam to treba take dojde... To ponekud ubira hratelnosti, realistickosti a hlavne nuti vas delat ten level tak, jak to hra vyzaduje. Jakekoliv odchyleni vas posle proti regenerujicim-se protivnikum s neomezenymi zasobami streliva (u zadne MG42 jsem nikde nevidel strelivo ani zasobnik - zrejmne to strili na vzduch?) zatimco vy mate, zvlaste do silnejsich zbrani jako MP44 ci Bren jen zatracene malo streliva...
Takze vysledek je takovy nemastny, neslany a pomaly. Exploze jsou poradne jen v te misi s tanky, takze hra je spis propadakem...
Srovnani AI s F.E.A.R.em ci Quake4 je drtive.
Baneshee - presne ma slova. Mozna pred 5-ti lety tohle bylo akceptovatelne, ale dnes, u hry, jenz se i na hi-end HW hybe dychavicne je podobne skriptovani (a navic blbe vyresene) opravdu katastrovalnim propadakem...
J X P - kazda hra zamerena na singl musi mit skripty? Jezis, zamysli se, nez neco takoveho placnes, dik. Rekls tak velkou kravinu, ze ji nema cenu se snizit k tomu ti ji byt vyvracet...
Skripty me nuti k akci? Ver ci ne, hraval jsem CoD v multaku jako o zivot. A presto, ze jsem mel vetsinou nejvice killu, mel jsem (rush) take nejvice smrti. PPSh a podme!
http://ax2.old-cans.com/shot0479.jpg
...a zadny skript me do toho nenutil! Delal jsem to, protoze to proste byla svanda, hral jsem a bavil jsem se. Dokonce se mi pakrat poradilo vyvrazdit cely tym na spawnu, za coz jsem jim napsal, jaci jsou to cucaci a hnedka hrali o neco hur (jak jsem je nastval) a ja o neco lip (sebevedomi)
Strucne receno, skripty te akorat nuti k tomu JAK mas hrat. Pokud chces hrat tak, ze vezmes pusku a vsechy z povzdali sejmes, je to tvuj zpusob, tva zabava a vubec - co je komu po tom, ze
Pokud chces rushovat, take muzes. Ale hra by te nemela omezovat a diktovat ti, co je pro tebe dobre a co ne. To delali komanci tady 41 let a nikdo jim to nezral...
Pokud by hre tak vadilo odsnipovani, tak se 1) nemci nemaj ukazovat v oknech, dokud je neni treba/mozno zabijet - coz je snadny naskriptovat, ze? 2) staci dat malo maboju do sniperky
Problem je, ze v CoD2 jsou mista, kde je i to skriptovani odfusovane - nemci se nemaji objevovat abys je nezabijel neustale do hlav a neobjevovali se znova (tobe se zasobniky rovnez neobjevuji) dokud nejsi dost blizko. Vetsinou to tak funguje, ale v par pripadech pada kosa na kamen...
Luks - a co to end-demo o osvobozeni toho bristkeho majora z zajeti nemcu?
To neni konec? Podle me je a dobry
Frtka - ano, spatna neni, ale lidi jako ja, co se radi koukaji vsude a hru si prochazeni a uzivaji jsou zklamani, nebot hra je krute nuti delat veci jako robot...
J X P:
Nejhorsi na tom bylo, ze kdyz z nejakeho stretnuti clovek nevysel nejlepe a rozhodl se, ze to zkusi z quicksejvu znova, tak jsem se casto seredne spalil a dali mi hur, nez predtim nepoprve, jako kdyby se ucili, ci co 
Mimochodem, priserky byly primitivni, ale vojaci sakra promakani.
Slezman - sdilim tvuj nazor a priklad jenz jsi uvedl byl vice nez poucny! Snad jen s tim, ze OFP se mi zdalo moc nezazivne (realita byva nezazivna) a prilis skarede na to, abych hral... Ale braska hral.
Tak jako tak, prostredi je pekne, mise vyvazene, hratelnost sluzna a vybuchy proste EXcelentni. Nic takoveho jsem jeste nikdy v zivote nevidel. Vyrovnava to to, ze se hra sotva hybe? Hmmm, tak to si musi kazdy posoudit sam. DirectX 7 render proti DX 9 renderu nabizi sakra vetsi vykon, takze ho asi vetsina lidi vyuzije, i kdyz bumpmapping textur, vojacku a pod. zmizi...
Ovsem je tu jeste jedna vec, jenz tahne CoD2 k zemi a to docela drtive - intelience protivniku. Je asi nekde tak na urovni HalfLife z 1997 a ne hry z r 2005...! Skriptovani, skriptovani a skriptovani a nejhorsi je, ze vy sice mate pocet kulek omezen, nicmene dokud ten krok dopredu neudelate, tak se nemci stale budou objevovat uvnitr budov odnikud a stale se nekdo k te MG42 dostane...
Az zastrelite 10-teho nemce u te same M42, tak vam to treba take dojde... To ponekud ubira hratelnosti, realistickosti a hlavne nuti vas delat ten level tak, jak to hra vyzaduje. Jakekoliv odchyleni vas posle proti regenerujicim-se protivnikum s neomezenymi zasobami streliva (u zadne MG42 jsem nikde nevidel strelivo ani zasobnik - zrejmne to strili na vzduch?) zatimco vy mate, zvlaste do silnejsich zbrani jako MP44 ci Bren jen zatracene malo streliva...
Takze vysledek je takovy nemastny, neslany a pomaly. Exploze jsou poradne jen v te misi s tanky, takze hra je spis propadakem...
Srovnani AI s F.E.A.R.em ci Quake4 je drtive.
Baneshee - presne ma slova. Mozna pred 5-ti lety tohle bylo akceptovatelne, ale dnes, u hry, jenz se i na hi-end HW hybe dychavicne je podobne skriptovani (a navic blbe vyresene) opravdu katastrovalnim propadakem...
J X P - kazda hra zamerena na singl musi mit skripty? Jezis, zamysli se, nez neco takoveho placnes, dik. Rekls tak velkou kravinu, ze ji nema cenu se snizit k tomu ti ji byt vyvracet...
Skripty me nuti k akci? Ver ci ne, hraval jsem CoD v multaku jako o zivot. A presto, ze jsem mel vetsinou nejvice killu, mel jsem (rush) take nejvice smrti. PPSh a podme!
http://ax2.old-cans.com/shot0479.jpg
...a zadny skript me do toho nenutil! Delal jsem to, protoze to proste byla svanda, hral jsem a bavil jsem se. Dokonce se mi pakrat poradilo vyvrazdit cely tym na spawnu, za coz jsem jim napsal, jaci jsou to cucaci a hnedka hrali o neco hur (jak jsem je nastval) a ja o neco lip (sebevedomi)
Strucne receno, skripty te akorat nuti k tomu JAK mas hrat. Pokud chces hrat tak, ze vezmes pusku a vsechy z povzdali sejmes, je to tvuj zpusob, tva zabava a vubec - co je komu po tom, ze
Pokud chces rushovat, take muzes. Ale hra by te nemela omezovat a diktovat ti, co je pro tebe dobre a co ne. To delali komanci tady 41 let a nikdo jim to nezral...
Pokud by hre tak vadilo odsnipovani, tak se 1) nemci nemaj ukazovat v oknech, dokud je neni treba/mozno zabijet - coz je snadny naskriptovat, ze? 2) staci dat malo maboju do sniperky
Problem je, ze v CoD2 jsou mista, kde je i to skriptovani odfusovane - nemci se nemaji objevovat abys je nezabijel neustale do hlav a neobjevovali se znova (tobe se zasobniky rovnez neobjevuji) dokud nejsi dost blizko. Vetsinou to tak funguje, ale v par pripadech pada kosa na kamen...
Zajimave, ze vsechny ostatni hry to bezproblemu delaji a zvladaji. FarCry a F.E.A.R. jako dva dobre priklady.AI proste neumi komplecne vyhodnotit a inteligentne se prizpusobit tomu co dela lidsky hrac.
Luks - a co to end-demo o osvobozeni toho bristkeho majora z zajeti nemcu?
Frtka - ano, spatna neni, ale lidi jako ja, co se radi koukaji vsude a hru si prochazeni a uzivaji jsou zklamani, nebot hra je krute nuti delat veci jako robot...
J X P:
Ano, to tedy chci. Pokazde to bylo trosku jinebtw. chces mi snad tvrdit, ze ve Far Cry nenabihali potvory po predem definovanych cestach a presne v dany okamzik odvisly od tveho postupu ?
Mimochodem, priserky byly primitivni, ale vojaci sakra promakani.
Slezman - sdilim tvuj nazor a priklad jenz jsi uvedl byl vice nez poucny! Snad jen s tim, ze OFP se mi zdalo moc nezazivne (realita byva nezazivna) a prilis skarede na to, abych hral... Ale braska hral.
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
- mirkee
- Začátečník

co to je za program, je sucastou instalacie CODU????Aceh píše:U Codu1 tohle delaly nektere programy, nejznamejsi getright. Pokud ho mas tak ho odinstaluj.Zaslal: čt 10. listopad 2005, 14:49 Předmět:
--------------------------------------------------------------------------------
neviete co to moze byt?
- Thellwin
- Administrátor

- Max Casper
- Začátečník

Takže dohráno. A to se mi nestává často, že bych nějakou gamesku dotáhl až do konce.
CoD2 zcela naplnila moje očekávání, adrenalinová akce, která nedá člověku čas ani se nadechnout. Scriptování mě osobně nevadilo, můj styl postupu ve hře zřejmě zcela zapadl do konceptu tvůrců hry.
Samozřejmě jsem věděl, co od hry musím očekávat a přizpůsobil jsem se.
CoD2 zcela naplnila moje očekávání, adrenalinová akce, která nedá člověku čas ani se nadechnout. Scriptování mě osobně nevadilo, můj styl postupu ve hře zřejmě zcela zapadl do konceptu tvůrců hry.
Samozřejmě jsem věděl, co od hry musím očekávat a přizpůsobil jsem se.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b