radeon a zasekávání obrazu
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Effa
- Začátečník

-
radeon a zasekávání obrazu
měl bych dotaz, mám radeon9200 a když hraju Call of duty
tak se stane, že se mi kousne obraz, zčerná a hotovo, zvuk jede dál, ale obraz nenaskočí, když dám ctrl, alt, del tak se dostanu do woken (XPčka) ale mám najednou rozlišení 800x600 a píše to že VPU recover nemohl nic udělat atd. nevíte co stim? stávalo se to i u jinejch gamesek. díky za radu:-)
- ps47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mirkana
- Začátečník

-
- Phate
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- poolshark
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
rada
Muze to byt zavineno taky slabym zdrojem nebo vadnymi pametmi
PC: AMD Sempron 64 3100+ (256Kb L2) 1800@2480 MHz (+37,8%), MB Asus K8N4-E Nvidia nF4 4x, socket 754, 1024 MB RAM Samsung PC3200 DDR 400@412 MHz, GeForce 7800GTX 256MB 256b, HDD Seagate Barracuda 250 + 250 + 400 GB IDE, DVD-RW LG GSA-4167B, Zdroj Fortron FSP400-60PN(PF) (LN) 400W
Notebook: ASUS M50Sr
Notebook: ASUS M50Sr
- Caryfuk
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Tohle muze byt absulutne cimkoli : ) Kdysi jsem mel podobny problem s radeonem 9600.Ptal jsem se na to odborniku ale nebyli schopni zjistit cim to je, kdyz jsem se na to ptal kazdej mi odpovedel tucet veci jak se toho muzu zbavit.Zkousel jsem vsechno, proflakla vec snizit agp na 4x a vypnout fastwrite nepomohla vyzkousel jsem 10ky ovladacu i starsi verze, vymenil jsem ramku , zdroj, do bedny jsem daval vetracky abych zajistil lepsi chlazeni, nic mi nepomohlo takze jsem usoudil ze problem je v karte a vymenil jsem ji, ted mam geforce a jsem happy , bez problemu a s perfektni kompatibilitou, mozna za cenu vykonu ale radeona uz nikdy jsou to potizisti, hlavne co se tyce toho VPU recoveru, nikdy nemuzes vedet cim to je, proto nema cenu to resit a pokud nepomuzou takovy ty standartni opatreni tak proste prodat, nebo vymenti , proste se ho zbavit : )
- no-X
- Středně pokročilý

- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mám dojem že se to přepnutí na AGP4X doporučovalo pro R9600 na čipsetu KT600, tato kombinace byla (je) proslulá tim že zpravidla nefungovala tak jak měla...no-X píše:btw. ad vypnutí fastwrites a AGP4x - vypntí fastwrites skutečně občas pomáhá, ale ještě jsem nenarazil na případ, kdy by prokazatelně jednoznačně pomohlo přepnutí z AGP 8x na AGP 4x, přestože to při problémech s Radeony radí skoro každý
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to nox samo vi ale problem je obecne v PCB 9600 tj i 9550 hlavne drive ASUS vs ASUS KT6 tam bylo nejvice problemu , ale nox ma pravdu v tom, ze vzdy pomahalo spise FW nezli AGP4X ale AGP 4X ci 8X vykon u techto GK stejny , jinak obcas to trochu pomahalo ale nemelo to takovy vliv jak FWLukfi píše:Mám dojem že se to přepnutí na AGP4X doporučovalo pro R9600 na čipsetu KT600, tato kombinace byla (je) proslulá tim že zpravidla nefungovala tak jak měla...no-X píše:btw. ad vypnutí fastwrites a AGP4x - vypntí fastwrites skutečně občas pomáhá, ale ještě jsem nenarazil na případ, kdy by prokazatelně jednoznačně pomohlo přepnutí z AGP 8x na AGP 4x, přestože to při problémech s Radeony radí skoro každý
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
By mě zajímalo k čemu mělo původně FastWrites sloužit. Se mi zdá že je to užitečný akorát k tomu že se to dá vypnoutsh píše:to nox samo vi ale problem je obecne v PCB 9600 tj i 9550 hlavne drive ASUS vs ASUS KT6 tam bylo nejvice problemu , ale nox ma pravdu v tom, ze vzdy pomahalo spise FW nezli AGP4X ale AGP 4X ci 8X vykon u techto GK stejny , jinak obcas to trochu pomahalo ale nemelo to takovy vliv jak FWLukfi píše: Mám dojem že se to přepnutí na AGP4X doporučovalo pro R9600 na čipsetu KT600, tato kombinace byla (je) proslulá tim že zpravidla nefungovala tak jak měla...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.