Jak TV přes net???
Moderátor: Don
- Josef Kuberský
- Začátečník

-
Jak TV přes net???
Zájímalo by mě, kdybych se díval na tv přes net ( mám vysokorychlostní internet - omezený) kolik by mi tozežralo dat - tak za hodinu sledovaání - asi hodně že? Děkuji za každou odpověď
- Ninjaman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak jsem ted zkousel koukat treba na Ocko - to jede cca 90 KB/s - takze to mas cca 324MB/hodinu. Ale je fakt, ze to jede v dost dobry kvalite! Zalezi hodne na jakou TV budes koukat (kolikrat si muzes jeste vybrat kvalitu).
Intel Core i5-3570K, Gelid Tranquillo, MSI Z77-G43, 2x4GB Kingston HyperX, Sapphire R9 380 4GB, Crucial M4 128GB, 2x400GB Samsung, 1x1TB Samsung, 2x2TB Seagate, DVD-RW Sony, CoolerMaster Silent Pro M600, HP LP2275w. Thermaltake Armor.
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
zalezi hlavne na datovym toku, vetsinou davam 64KB, to bohate staci a nesezere mi to limit. Je fakt, ze ja teda koukam jenom obcas na fotbal, kdyz nejde na kabelu Barcelona ( zkuste http://asiaplate.com/live.today.htm - spousta fotbalu zadara
)
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Ninjaman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja rozhodne ne. Jelikoz slo v uvodnim dotazu o mnozstvi dat za hodinu, tak jsem nechal pusteny Ocko a v programu ktery mi meri prijaty data (NetStat Live) jsem po chvili zkouknul prumernou hodnotu downloadu (byla cca 90 kilobajtu/s) coz za hodinu dela zminovanych 324MB 
Intel Core i5-3570K, Gelid Tranquillo, MSI Z77-G43, 2x4GB Kingston HyperX, Sapphire R9 380 4GB, Crucial M4 128GB, 2x400GB Samsung, 1x1TB Samsung, 2x2TB Seagate, DVD-RW Sony, CoolerMaster Silent Pro M600, HP LP2275w. Thermaltake Armor.
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To chceš říct, že při sledování televize je download v přepočtu na bity 720kbit/s?Ninjaman píše:Ja rozhodne ne. Jelikoz slo v uvodnim dotazu o mnozstvi dat za hodinu, tak jsem nechal pusteny Ocko a v programu ktery mi meri prijaty data (NetStat Live) jsem po chvili zkouknul prumernou hodnotu downloadu (byla cca 90 kilobajtu/s) coz za hodinu dela zminovanych 324MB
Toshiba Satellite
- Ninjaman
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem na to kouknul poradne a zjistil jsem ze jde dokonce o standartni kvalitu. Pokud si das vysokou kvalitu, tak uvadi sami 1,3Mbps (zkousel sem to a odpovida to). Jestli mi stale neveris tak se muzes presvedcit sam zde http://ocko.idnes.cz/stream.asp#live 
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele: