dalej ked som len tak palil do steny, s obycajnou pistolou, dierka, dierka a bum, diera jak po rane z brokovnice
vyzera to sice pekne, ale nepripada mi to uplne dotiahnute do konca, a to hram len chvilku
Moderátor: Baneshee

Niekedy ma to celkom bavi ked neni nikde nikohomr_sheen píše:ma taky nekdo stejnou uchylku ve fearu? ze chodi po chodbach strili do mrtvol a do zdi..nejradsi brokovnici?:D

presne:) ujete ale dost zabavne:) libe se me hlavne ten zvireny prach:)350Z píše:Niekedy ma to celkom bavi ked neni nikde nikohomr_sheen píše:ma taky nekdo stejnou uchylku ve fearu? ze chodi po chodbach strili do mrtvol a do zdi..nejradsi brokovnici?:D

Ten zvireny prach je paradny, dodava tomu taky novy rozmer, celkovo to tam do toho prostredia zapada.mr_sheen píše:presne:) ujete ale dost zabavne:) libe se me hlavne ten zvireny prach:)350Z píše: Niekedy ma to celkom bavi ked neni nikde nikoho

Ne, ale kdyz jsem z bezprostredni blizkosti brokadou rozstrelil borce v pasu na dve pulky, tak jsem si ji oblibilmr_sheen - ma taky nekdo stejnou uchylku ve fearu? ze chodi po chodbach strili do mrtvol a do zdi..nejradsi brokovnici?:D

mr_sheen píše:ma taky nekdo stejnou uchylku ve fearu? ze chodi po chodbach strili do mrtvol a do zdi..nejradsi brokovnici?:D

Absolutní souhlas...Delarge píše:Mě teda ta hra nijak zvlášť nenadchla...Špatný to nebylo, ale na hry jako HL, HL2, FC nebo NOLF2 to nemělo ani náhodou...Co mi tam chybělo asi nejvíc, byla určitá variabilita, pořád to samý prostředí, pořád ti samí nepřátelé, pár zbraní a pořád stejnej bullet timeJá bych dal maximálně 7,5/10...

ked si denne das polhodinku fear a len tak palit po vsetkom co sa pohne, to je lepsie na relax ako painkillerSentenced píše:Absolutní souhlas...Delarge píše:Mě teda ta hra nijak zvlášť nenadchla...Špatný to nebylo, ale na hry jako HL, HL2, FC nebo NOLF2 to nemělo ani náhodou...Co mi tam chybělo asi nejvíc, byla určitá variabilita, pořád to samý prostředí, pořád ti samí nepřátelé, pár zbraní a pořád stejnej bullet timeJá bych dal maximálně 7,5/10...
Me celkem překvapuje to nadšení, který tahle hra u nekterych vyvolala. Ten bullet time je otravnej příšerně a bez nej se to hrat vice mene nedá. Uplně se desim toho, že ted kazdej bude chtit mit FPS ala Fear a budou ten BT rvát všude... Jen to ne. Krom nej totiž ta hra nepřináší vůbec nic. Prostředí je zabavny, ale asi tak prvni hodinu, pak už nuda.