Genius HT 5.1 - Audio kabel
Moderátor: CageJ
- harrvy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Genius HT 5.1 - Audio kabel
Nevie niekto ako je zapojeny AC3 konektor na tomto kabli? Podarilo sa mi ho odtrhnut
a neda sa zistit ako bol zapojeny. Popripade vie niekto ci sa da kupit novy? Dakujem
- pham viet tiep
- Nováček

-
- Mirkana
- Začátečník

-
- LukiX
- Nováček

-
Mam tyhle bedny 2 roky a max, spokojenost. Jinak tady je mají nové za 3000. http://www.alfacomp.cz. Zvukovku mám SB Audigy 2 EX. Predtim jsem pouzival integrovanou na desce, a rozdil je znat hlavne u basu, ktere nejsou tak rozlite a neprijemne dunive jako u integrovane zvukovky. ´Hometheatry muzu jen doporucit.
- shifty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mám je asi rok a nepostřehl sem ani jeden větší problém...hrajou skvěle, mají velmi čisté výšky...Jediný co bych bral jako největší nevýhodu je subwoofer, protože někdy hodně rezonuje...slyšel sem ale kdesi že se to dá "opravit" vložením subwooferu do větší bedny...já to ale nezkoušel protože to není zas tak hrozný...ber je, určitě nebudeš zklamanej...Mirkana píše:prosím tě mužu mít tyhle bedny za super cenu napiš mi jak hrajou?dik.?
- DejF
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
ciste vysky? ... ve srovnanim s cim??shiftyP píše:Mám je asi rok a nepostřehl sem ani jeden větší problém...hrajou skvěle, mají velmi čisté výšky...Jediný co bych bral jako největší nevýhodu je subwoofer, protože někdy hodně rezonuje...slyšel sem ale kdesi že se to dá "opravit" vložením subwooferu do větší bedny...já to ale nezkoušel protože to není zas tak hrozný...ber je, určitě nebudeš zklamanej...Mirkana píše:prosím tě mužu mít tyhle bedny za super cenu napiš mi jak hrajou?dik.?
- shifty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- DejF
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
sryTomV píše:Pánové, buďte tak laskaví a přestaňte tu OTčkovat... Pokud nevíte, jak je zapojenej ten konektor, tak buďte zticha.
2 harrvy : co to je za konektor ? Popiš ho, případně vyfoť...
jinak k tomu konektoru: podle me mysli ten X-kolikovy konektor co vypada jak PS/2-ka ...
ja bych to zkusil nejak vykuchat, ale kdyz je to zataveny v tom plastu tak to asi nebude tak lehke
- shifty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Genius HT 5.1 - Audio kabel
četl sem že prý by se dal koupit nový v prodejně s elektrosoučástkama...zkus se poptat...harrvy píše:Popripade vie niekto ci sa da kupit novy? Dakujem
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Genius HT 5.1 - Audio kabel
Což to se koupit pravděpodobně dá, nicméně tu jde o to zapojení... Osobně se přikláním k tomu, co napsal DejF - tzn. opatrně ten zatavenej konektor vykuchat a prohlídnout si barvy drátů, kterej jde na jakej pin...shiftyP píše:četl sem že prý by se dal koupit nový v prodejně s elektrosoučástkama...zkus se poptat...
Btw, promazáno další OT. Neštvěte mně...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou