Genius HT 5.1 - Audio kabel

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
harrvy
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Genius HT 5.1 - Audio kabel

Příspěvek od harrvy »

Nevie niekto ako je zapojeny AC3 konektor na tomto kabli? Podarilo sa mi ho odtrhnut :( a neda sa zistit ako bol zapojeny. Popripade vie niekto ci sa da kupit novy? Dakujem
pham viet tiep
Nováček
Nováček

Příspěvek od pham viet tiep »

som si isty ze sa da kupit niekde v elektro worlde alebo v niecom podobnom.podobne kable sa pouzivaju aj na normalne velke repra a to zew su pretrhnu je malickost :lol:
intel p4 3.0ghz---asus p4p800E-deluxe---POWERCOLOR RADEON9600PRO 128---SAMSUNG SP120GB----APACER 2*512MB DDR---AC FREEZER 4
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

prosím tě mužu mít tyhle bedny za super cenu napiš mi jak hrajou?dik.?
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
LukiX
Nováček
Nováček

Příspěvek od LukiX »

Mam tyhle bedny 2 roky a max, spokojenost. Jinak tady je mají nové za 3000. http://www.alfacomp.cz. Zvukovku mám SB Audigy 2 EX. Predtim jsem pouzival integrovanou na desce, a rozdil je znat hlavne u basu, ktere nejsou tak rozlite a neprijemne dunive jako u integrovane zvukovky. ´Hometheatry muzu jen doporucit.
shifty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shifty »

Mirkana píše:prosím tě mužu mít tyhle bedny za super cenu napiš mi jak hrajou?dik.?
Mám je asi rok a nepostřehl sem ani jeden větší problém...hrajou skvěle, mají velmi čisté výšky...Jediný co bych bral jako největší nevýhodu je subwoofer, protože někdy hodně rezonuje...slyšel sem ale kdesi že se to dá "opravit" vložením subwooferu do větší bedny...já to ale nezkoušel protože to není zas tak hrozný...ber je, určitě nebudeš zklamanej...
DejF
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DejF »

shiftyP píše:
Mirkana píše:prosím tě mužu mít tyhle bedny za super cenu napiš mi jak hrajou?dik.?
Mám je asi rok a nepostřehl sem ani jeden větší problém...hrajou skvěle, mají velmi čisté výšky...Jediný co bych bral jako největší nevýhodu je subwoofer, protože někdy hodně rezonuje...slyšel sem ale kdesi že se to dá "opravit" vložením subwooferu do větší bedny...já to ale nezkoušel protože to není zas tak hrozný...ber je, určitě nebudeš zklamanej...
ciste vysky? ... ve srovnanim s cim?? :?
shifty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shifty »

S ničím sem to nesrovnával, stačí mi můj sluch...navíc v této cenové kategorii lepší 5.1 bedny je těžký sehnat...navíc estli je Mirkana může mít ještě za lepčí cenu než je v shopech, tak bych nic neřešil...
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Pánové, buďte tak laskaví a přestaňte tu OTčkovat... Pokud nevíte, jak je zapojenej ten konektor, tak buďte zticha.

2 harrvy : co to je za konektor ? Popiš ho, případně vyfoť...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
DejF
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DejF »

TomV píše:Pánové, buďte tak laskaví a přestaňte tu OTčkovat... Pokud nevíte, jak je zapojenej ten konektor, tak buďte zticha.

2 harrvy : co to je za konektor ? Popiš ho, případně vyfoť...
sry :oops:

jinak k tomu konektoru: podle me mysli ten X-kolikovy konektor co vypada jak PS/2-ka ...

ja bych to zkusil nejak vykuchat, ale kdyz je to zataveny v tom plastu tak to asi nebude tak lehke :(
shifty
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Genius HT 5.1 - Audio kabel

Příspěvek od shifty »

harrvy píše:Popripade vie niekto ci sa da kupit novy? Dakujem
četl sem že prý by se dal koupit nový v prodejně s elektrosoučástkama...zkus se poptat...
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Genius HT 5.1 - Audio kabel

Příspěvek od TomV »

shiftyP píše:četl sem že prý by se dal koupit nový v prodejně s elektrosoučástkama...zkus se poptat...
Což to se koupit pravděpodobně dá, nicméně tu jde o to zapojení... Osobně se přikláním k tomu, co napsal DejF - tzn. opatrně ten zatavenej konektor vykuchat a prohlídnout si barvy drátů, kterej jde na jakej pin...

Btw, promazáno další OT. Neštvěte mně... :devil:
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

všem díky :) koupím je
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“