Málo místa pro uložení pravidel, exchnage?

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Málo místa pro uložení pravidel, exchnage?

Příspěvek od cabman »

Ahoj,
mám takový pikantní problémek.

Na jedný firmě mám instalovaný server Windows SBS2003 s Exchnage. Jeden člověk má notebooka s WindowsXP a Officem2003 (tuším že Office2003, ale počítejme i s možností OfficeXP). Outlook je napojen přímo na exchnage server (né přez pop, imap, ...).
Tento uživatel má v Outlooku odhadem 100 pravidel pro e-maily. Problém je v tom, že pokud se pokusím udělat nové pravidlo tak mi Outllok vypíše chybu:
Jedno nebo více pravidel nebylo možné uložit na server. Příčinou mohou být některé nepodporované parametry nebo není k dispozici dostatek místa pro uložení všech pravidel.
Myslím že místa by mělo být dost (e-maily normálně fungují) a nic nestandartního uživatel nepoužil.

Nevím kde může být problém. Byl bych vděčný za každou radu.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

http://support.microsoft.com/?kbid=241325 asi takhle... jedina cesta je zoptimalizovat pravidla
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
cabman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od cabman »

Pravidla jsem optimalizoval a pomohlo to (alspoň na nějaký čas).

Ď
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“