Když nainstaluju Omega drivery, 3D běží nádherně, bez zaseknutí, ale problém je pak např. v illustratoru, kde se potom kurzory nástroju jakoby trhají a nedá se s nimi pracovat plynule, což ke své práci potřebuji, aby vše fungovalo 100%. Ovšem taky si chci sem tam něco zahrát a to padání mě docela štve. Neobjeví se žádná modrá obrazovka, jen se prostě sekne obraz+zvuk. Poradíte prosím v čem by to mohlo být ?
ATI vs OMEGA = 2D vs 3D problém s ovladači
Moderátoři: morke, Walker1134
- kolouch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ATI vs OMEGA = 2D vs 3D problém s ovladači
Mám zajímavý problém. Mám kartu MSI RX9800Pro. Na počítači dělám hodně v 2d programech, jako jsou illustrator, photoshop, atd. Když mám nainstalované dirvery od ati, tj. catalysty (v současnosti 5.
2d běží v pohodě, ale problém je při hrání 3d her. Ať je to jakákoliv hra, vždy se to někdy během hry zasekne a musím restartovat. Čas seknutí se různí.
Když nainstaluju Omega drivery, 3D běží nádherně, bez zaseknutí, ale problém je pak např. v illustratoru, kde se potom kurzory nástroju jakoby trhají a nedá se s nimi pracovat plynule, což ke své práci potřebuji, aby vše fungovalo 100%. Ovšem taky si chci sem tam něco zahrát a to padání mě docela štve. Neobjeví se žádná modrá obrazovka, jen se prostě sekne obraz+zvuk. Poradíte prosím v čem by to mohlo být ?