nejde přeinstalovat windows xp

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
monster
Nováček
Nováček

nejde přeinstalovat windows xp

Příspěvek od monster »

čau lidi asi zrejmě pro to že jsem i s virama odstranil spoustu duležitych souboru tak mi ted nejde přeinstalovat Windows. Chci naformatovat disk a přeinstalovat windows a už při přípravě instalace mi to píše že instalačnímu programu se nepodařilo načíst nebo uložit informace o diskových jednotkách.Přístup byl odepřen. + Instalačnímu programu se nepodařilo vytvořit,najít nebo modifikovat soubor (c\boot\ini) který je bezpodmínečně nutný ke spuštění systému windows xp. Nevíte někdo co s tím? Martin
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: nejde přeinstalovat windows xp

Příspěvek od Dzin »

monster píše:čau lidi asi zrejmě pro to že jsem i s virama odstranil spoustu duležitych souboru tak mi ted nejde přeinstalovat Windows. Chci naformatovat disk a přeinstalovat windows a už při přípravě instalace mi to píše že instalačnímu programu se nepodařilo načíst nebo uložit informace o diskových jednotkách.Přístup byl odepřen. + Instalačnímu programu se nepodařilo vytvořit,najít nebo modifikovat soubor (c\boot\ini) který je bezpodmínečně nutný ke spuštění systému windows xp. Nevíte někdo co s tím? Martin
Zkus to naformátovat v jinym PC ale to my nemel byt problem to naformátovat z instalCD .... :?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
johny128
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od johny128 »

to pustas tu instalacku vo windowse, alebo este pred windowsom?z bootovacieho instalacneho cd-cka :)
Cpk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cpk »

spustacia disketa s Volcovom Commanderom.....vymaz wsetky slozky ohladne windows...a potom format disc....a malo by ti to normalne ist..nainstalovat..
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Cpk píše:spustacia disketa s Volcovom Commanderom.....vymaz wsetky slozky ohladne windows...a potom format disc....a malo by ti to normalne ist..nainstalovat..
1) Může to zformátovat z boot.CD rovnou...
2) Spouštěcí disketa s Volkovem nevidí do NTFS...
3) Pokud tam byl boot.virus, tak ještě musíš před formátem odstranit oddíly...
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

normalne to bootni z CD a naformatuj v instalaci, kdyby to delalo problemy, tak to treba testdiskem, nebo partitionmagicem zlikviduj a pak v instalaci znovu rozdel...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“