IP kamera do 5000,- jakou mi doporučíte?

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
dubas_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

IP kamera do 5000,- jakou mi doporučíte?

Příspěvek od dubas_ »

zdravim
mam web a na nem mi bezi webcamera ale ted stehuju pc do jineho pokoje a potrebuju tu kameru ponechat zde, je tu i Access Point v klientskym rezimu.
Tak shanim IP kameru ktera ma podporu FTP aby slo posilat staticke obrazky na web a mela i nejakou slusnou viditelnost v seru a treba neco navic :-D .
Snad neco sezenu do 5000,- mate negdo s necim zkusenost?
napiste mi dik :D
Odborník nemůže rozumět všemu je omezován svým oborem.
System: Windows 7 Ultimate 64bit, Fošna: ASUS P8P67 Deluxe, CPU: Intel Core i7 2600K No OC, RAM: Corsair 2x4GB DDR3 1600MHz CL9, GPU: Asus ENGTX580 DCII 1,53GB, HDD: SSD Kingston V+ Series, 2,5", SATA - 64GB + Samsung SpinPoint F1 SATA II 1TB + Samsung SpinPoint F3 SATA II 1TB + ShareDisk NDAS 250GB, DVD-RAM: Asus DRW-24B3ST, BEDNA: Fractal Design DEFINE R3, Zdroj: Enermax NAXN 80+ 750W, Periferie: Keyboard KME KX-7201 + PRG THERMALTAKE A2418 FlareBoard + Logitech G9x Laser, Monitor: Samsung - SM 226BW
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

mam zkusenost s kamerama AXIS, docela pohodovy, prakticky bezudrzbovy a spolehlivy, jedou uz par let bez zavady... Ale nevim, jak jsou na tom ted cenove...
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“