konecne dorazil Asus M6VA :o)
Moderátor: Don
- Chroust
- Začátečník
Potreboval bych objasnit jednu vec. Jak funguje napajeni u NB? Rekneme kdyz jedu ze site a dobije se mi baterie, tak to funguje jako UPS? Ze vlastne jedu na baterii, ale ta se porad dobiji, nebo fakt jedu ze zasuvky a baterie je nejak odpojena, protoze je nabita? A druha vec vadi baterce, kdyz je NB delsi dobu pripojenej do site a nepouziva se? Nebo je lepsi napr. u me vzdycky vypnout prodluzovak kdyz jdu papa? Predem diky za info, v tomhle mam trochu mezeru
Sony VAIO VPCS11X9E
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi jsem nekde cetl (tipoval bych to na casopis Chip), ze je lepsi poku jedes ze site mit baterku vyndanou - ale neznam nikoho, kdo by to tak delal...Chroust píše:Potreboval bych objasnit jednu vec. Jak funguje napajeni u NB? Rekneme kdyz jedu ze site a dobije se mi baterie, tak to funguje jako UPS? Ze vlastne jedu na baterii, ale ta se porad dobiji, nebo fakt jedu ze zasuvky a baterie je nejak odpojena, protoze je nabita? A druha vec vadi baterce, kdyz je NB delsi dobu pripojenej do site a nepouziva se? Nebo je lepsi napr. u me vzdycky vypnout prodluzovak kdyz jdu papa? Predem diky za info, v tomhle mam trochu mezeru
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- SneakerXZ
- Nováček
-
- Chroust
- Začátečník
Esli to tam psali, tak asi po nabiti baterie, jede book fakt ze site, kdyz je mozny podle nich vyndat baterku.Don Martinez píše:Kdysi jsem nekde cetl (tipoval bych to na casopis Chip), ze je lepsi poku jedes ze site mit baterku vyndanou - ale neznam nikoho, kdo by to tak delal...Chroust píše:Potreboval bych objasnit jednu vec. Jak funguje napajeni u NB? Rekneme kdyz jedu ze site a dobije se mi baterie, tak to funguje jako UPS? Ze vlastne jedu na baterii, ale ta se porad dobiji, nebo fakt jedu ze zasuvky a baterie je nejak odpojena, protoze je nabita? A druha vec vadi baterce, kdyz je NB delsi dobu pripojenej do site a nepouziva se? Nebo je lepsi napr. u me vzdycky vypnout prodluzovak kdyz jdu papa? Predem diky za info, v tomhle mam trochu mezeru
Sony VAIO VPCS11X9E
- kovino
- Začátečník
Zdravim, toto o tej baterke ma zaujalo...Cize teraz tu baterku budes vytahovat, ci nie? Podla mna by to tu baterku este viac setrilo, ale na druhej strane si myslim, ze by sa dost opotreboval upinaci mechanizmus baterky ako na nej, tak na NB a mat v NB rozheganu baterku, tak to si nechcem ani predstavit...Chroust píše:Esli to tam psali, tak asi po nabiti baterie, jede book fakt ze site, kdyz je mozny podle nich vyndat baterku.Don Martinez píše: Kdysi jsem nekde cetl (tipoval bych to na casopis Chip), ze je lepsi poku jedes ze site mit baterku vyndanou - ale neznam nikoho, kdo by to tak delal...
PC : zakladna doska: MSI k7n2 delta-ILSR, cpu: AMD BARTON 2500+, ram: PQI 2x256MB, pevny disk: MAXTOR 6Y80M0 80GB SATA, WD 6,4GB ATA, graf. karta: GAINWARD gf4 ti4600 128MB, monitor: HANSOL 730D, dvd mechaniky: TEAC 516D, SONY DRU-710A
LAPTOP: ASUS A6VA-Q044, centrino 1.73 GHz, 512 MB DDRAMII, 80 GB disk 5400 rpm, ATI X700 128 MB, 15.4 displej, BT, INFRA, wifi, kamera, mikrofon...
LAPTOP: ASUS A6VA-Q044, centrino 1.73 GHz, 512 MB DDRAMII, 80 GB disk 5400 rpm, ATI X700 128 MB, 15.4 displej, BT, INFRA, wifi, kamera, mikrofon...
- chev
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Mo kámoš se v tom asi celkem vyzná, a jednou za tejden to prožene přes baterku vybije ji a pak zase prdne do site a jede tak. Vydrž baterky je prej po roce stejná...
CPU:Celer 1,7Ghz@2,4Ghz,Deska:Shuttle, RAM: 512MB SDRAM, VGA: Saphire Radeon 9600XT 500/600@571/668, HDD: Western digital Caviar 80GB,Zdroj: 350W, DVD/RW: LG 4167B, CD/RW:Lite-on 48x12x48
- Chroust
- Začátečník
- joXerus
- Začátečník
- Chroust
- Začátečník