Need for speed: most wanted

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Walker píše:Fakt mi pride smesny jezdit po meste a shazovat na fizli ruzny billbordy a pumpy abys jich znicil co nejvic a nebo prorazit"doslova prorazit" zatarasy......nevim tohle spis NFS: Carmmagedon nebo Destruction Derby.....NFS byli odjakziva zavody, ale toto?!?!?!???!
musim se smat :lol: :lol:
btw: rizeni auta je strasny.......to uz je lepsi rizeni v GTA:SA ale to sme zase nekde jinde....
No mě se zdá že to řízení je o hodně lepší jak u NFSU (2)
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S25 Ultra 512GBNtB: Dell Latitude 5420 14.0” Console: TV: Philips 65OLED804 + Yamaha YAS-207
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Luks
Me tez..
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Me to prijde skoro stejny. Porad to je jen arkada. Nemyslet a jezdit. V LFS musim pomalu pred kazdou zatackou premyslet jak na ni, brdit, podrazovat a drzet se stopy. Tady se vejdu skoro vsude v plne rychlosti. Akorat mi vadi jednicka. Pokud jsem neco zpackal nebo me polisi otocili nedalo se poradne rozjet a parkrat me kvuli tomu chytli. Zadni kola na jednicku porad hrabala at jsem delal vse mozne. Takze se rozjizdim na dvojku a to taky neni optimalni. Jak se sakra plynule rozjet? U2 hrabli, mirne uklouzli ale jen chvili. Tady jedu na 1 velice dlouho a to dava sanci polisum me bloknout. Jinak na me nemaji.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

Walker píše:Fakt mi pride smesny jezdit po meste a shazovat na fizli ruzny billbordy a pumpy abys jich znicil co nejvic a nebo prorazit"doslova prorazit" zatarasy......nevim tohle spis NFS: Carmmagedon nebo Destruction Derby.....NFS byli odjakziva zavody, ale toto?!?!?!???!
btw: rizeni auta je strasny.......to uz je lepsi rizeni v GTA:SA ale to sme zase nekde jinde....
no s tim GTA SA jsi ukazalm, ze jsi vesela kopa ... jsem rad, ze jsi to zminil, protoze presne tady je rizeni auta ponekud mimo jakoukolvi realitu rizeni. Proti tomu je NfSMW simulator .. tim ovsem nerikam, ze je GTA SA spatny, jeho prednosti jsou v konceptu, ale urcite ne ve fyzikalnim modelu chovani a rizeni auta ;).
---
Mirkana
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirkana »

je to fakt pecka řídí se to skvěle jedu na 1280/1024 vše na max6X AA 16X AF super :) :)
MB: GIGABYTE B550 AORUS ELITE V2,CPU: Ryzen 7 5700x, GPU: Palit RTX 4070ti 12GB, Ram: Corsair 32GB KIT DDR4 3600MHz CL 18 RGB, SSD:Kingston NV2 500GB, SSD 2TB,HDD 4TB, SSD 500G Zdroj: Corsair 850W
Lukmas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lukmas »

uz se na to tesim doufam ze to bude fakt good a sem zvedavej na pozadavky
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

Co vy na tohle? :o :lol:
Obrázek

Upozorňuju že jsem nepoužil cheaty, snad ani žádné nejsou :).
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

J X P píše:
no s tim GTA SA jsi ukazalm, ze jsi vesela kopa ... jsem rad, ze jsi to zminil, protoze presne tady je rizeni auta ponekud mimo jakoukolvi realitu rizeni. Proti tomu je NfSMW simulator .. tim ovsem nerikam, ze je GTA SA spatny, jeho prednosti jsou v konceptu, ale urcite ne ve fyzikalnim modelu chovani a rizeni auta ;).
No ti si taky vesela kopa...jestli NFS:MW je simulator proti gta tak to je dost husty......ne dobre beru je to nazor a kazdyho bavi neco jinyho=beru.......cekal sem od NFS uplneneco jinyho....nicit fizli je opravdu ubohy ! ....muj nazor...... :wink:
BTW: s tim gta to neber tak doslovne :)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

GoodMan píše:Co vy na tohle? :o :lol:

pohoda, nakupni stredisko (nebo autobus nadrazi, vyjedes po schodech prorazios okno a ses tam. 8-)
0118 999 881 999 119 7253
Inferno
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Inferno »

Vzdyt to rikam furt ze jestli tam nespravi spoustu veci tak to bude desna blbost.
Woyta píše:Me to prijde skoro stejny. Porad to je jen arkada. Nemyslet a jezdit. V LFS musim pomalu pred kazdou zatackou premyslet jak na ni, brdit, podrazovat a drzet se stopy. Tady se vejdu skoro vsude v plne rychlosti. Akorat mi vadi jednicka. Pokud jsem neco zpackal nebo me polisi otocili nedalo se poradne rozjet a parkrat me kvuli tomu chytli. Zadni kola na jednicku porad hrabala at jsem delal vse mozne. Takze se rozjizdim na dvojku a to taky neni optimalni. Jak se sakra plynule rozjet? U2 hrabli, mirne uklouzli ale jen chvili. Tady jedu na 1 velice dlouho a to dava sanci polisum me bloknout. Jinak na me nemaji.
GoodMan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od GoodMan »

cool.user píše:
GoodMan píše:Co vy na tohle? :o :lol:

pohoda, nakupni stredisko (nebo autobus nadrazi, vyjedes po schodech prorazios okno a ses tam. 8-)
No já jsem narazil do nějakého sloupu, který mě vymrštil nahoru a byl jsem tam :twisted:.
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Inferno píše:Vzdyt to rikam furt ze jestli tam nespravi spoustu veci tak to bude desna blbost.
Ale LFS je uplne o necem jinem..tady to byla dycky arkada..a dycky uz bude :)
LFS je pro ty kterim drzej nervy..nebo pro ty co radi nutej auto jen jak v autoskole :)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
serizovatel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od serizovatel »

HADES píše:
Marian píše:Tak to nehrajte omg...neviem naco sem pisete taketo nazory
Kto nechce arkadovku tak nech zahra RBR a hotovo...zbytocne to tu vzhadzujete...ste cakali ze to bude realne alebo co?
Grafika je nahodou pekna...urcite lepsia nez predosle verzie :P
No snad mi nebudeš upírat právo na to abych sem napsal svůj názor, to bys mě ale opravdu nasral (a to myslím vážně).
Zatím jsem nevynechal žádnou z her ze série NFS, ale tohle je opravdu zatím to nejhorší. Nevyžaduju realističnost, NFS není o reálnosti ale o rychlosti a hlavně hratelnosti s tím spojené. Možná je demo ještě nedotažené po strínce nastavení a grafiky a doufám, že to bude v plné verzi opraveno.
Ale pokud by mi autoři nenabídli vypnutí Motion blur tak by MW bylo první NFS které bych nehrál
presne tak...na hru jsem se moc tesil,ale obednavku zrusil,protoze jestli v plne verzi nepujde vypnout MOTION BLUR je to pro me nehratelna mazanice nepouzitelna na dlouhodoby hrani MP
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění :)
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

pochybuju že by v plný verzi nešel motion blur vypnout .....
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Martin Kusyn píše:pochybuju že by v plný verzi nešel motion blur vypnout .....
a nejakym rozumnym argumentem to jses schopen podlozit? :roll:
bukva
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bukva »

Mne ten motion blur prijde v pohode ... sice to vypada "neprijemne" a pri vyssich rychlostech je docela spatne videt, ale o tom to prece je, ne? V realu taky vidite tim hur, cim jedete rychleji. Na PC to sice vypada jinak, ale dopad je podobnej...

Jinak ke kritice "bullet-time". Aby nekdo vytykal nejake hre funkci, ktera tam je, ale neni ji potreba vyuzivat, nechci-li, tak to sem jeste nezral.
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

2Bukva - 100% souhlas
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Thellwin píše:Kašlu na tuhle hru, znova to sosat nebudu, za to mi to nestojí.
Tak jsem nakonec neodolal a sosnul jsem to ještě jednou, tentokrát už to bylo funkční.

Dojmy nic moc. Grafika se mi teda fakt nelíbí, celý to je takový rozmazaný, čekal jsem víc. Na ovládání stačiliy přesně tři klávesy -> plyn, vlevo a vpravo, brzdu jsem nepoužil ani jednou a stejně jsem v pohodě dojel. Chápu že to je arkáda (jako kráva) ale co je moc, to je moc. NFS:U (2) se mi v tomhle ohledu zdály "reálnější". Takže konečnej výsledek je 1088 MB staženejch dat, 20 minut hraní a vědomí, že tyhle auta si rozhodně nepořídím :)
Goldnoob team proud member!
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

bukva píše:Mne ten motion blur prijde v pohode ... sice to vypada "neprijemne" a pri vyssich rychlostech je docela spatne videt, ale o tom to prece je, ne? V realu taky vidite tim hur, cim jedete rychleji. Na PC to sice vypada jinak, ale dopad je podobnej...
ten motion blur me nesere kvuli tomu rozmazani, sere me pac pri 300kmh me srazi fps ze 40fps na 20 coz zacina bejt znacne neprijemne...

2 martin kysela: prestan laskave posthuntit.
MiKe[sk]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MiKe[sk] »

Pre vsetkych co nevedia ako vypnut motion blur, staci dat Visual Treatment na low. Sice to potom to vypne aj niektore ine efekty, ale hlavne sa to da hrat :D. Tu je link.
CPU: Intel P4 2,6@3,0GHz Northwood Socket 478 Vcore-1,585V; MB: MSI 865PE Neo2-LS; RAM: 2×Apacer 256MB PC3200 CL2.5 + 2×Apacer 512MB PC3200 CL2.5; GPU: Leadtek A6600GT 128MB TDH 550/1150 MHz; TV Tuner: Leadtek WinFast PVR2000; HDD: 2x Hitachi Deskstar 120GB 7200rpm ATA; DVD: Sony DVD-ROM DDU1621;DVDRW: LG SuperMulti GSA-M4163B; Case: MIDI ATX MJC FF11 (Uplny Shit) + 2×TT Smart Fan II A2178; PSU: Fortron 400W PFC ATX-400PNF; Repro: CreativeLabs Inspire T2900; Monitor: Philips Brilliance 109P4; OS:Windows XP Profesional SP2; Net: Orange FiberNet Klasik 30/2 mbit/s
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“