kamarát si kúpil TV kartu, a chce si z videokamery načítať,strihať,a upravovať do konečnej podoby viedá. Je to začiatočník, tak aké nástroje by ste mi pre neho doporučili? Zrovna MS Video Maker neni to prave orechové
BTW - Tá kamera je analógová

Tak to je težke každemu vyhovuje neco jineho.Chce to stahnout trial verze a zkusit a rozhodnout se.Pinnacle Studio 9, Vegas,Premiere.....Axis píše:Zdravím,
kamarát si kúpil TV kartu, a chce si z videokamery načítať,strihať,a upravovať do konečnej podoby viedá. Je to začiatočník, tak aké nástroje by ste mi pre neho doporučili? Zrovna MS Video Maker neni to prave orechovéNástroj na vypaľovanie má => Nero
![]()

Zaujal ma ten Adobre Premiere, neni ale pre zaciatocnika moc tazky?Dzin píše:Tak to je težke každemu vyhovuje neco jineho.Chce to stahnout trial verze a zkusit a rozhodnout se.Pinnacle Studio 9, Vegas,Premiere.....Axis píše:Zdravím,
kamarát si kúpil TV kartu, a chce si z videokamery načítať,strihať,a upravovať do konečnej podoby viedá. Je to začiatočník, tak aké nástroje by ste mi pre neho doporučili? Zrovna MS Video Maker neni to prave orechovéNástroj na vypaľovanie má => Nero
![]()