Nástroje pre začiatočníka

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Axis
Začátečník
Začátečník

Nástroje pre začiatočníka

Příspěvek od Axis »

Zdravím,

kamarát si kúpil TV kartu, a chce si z videokamery načítať,strihať,a upravovať do konečnej podoby viedá. Je to začiatočník, tak aké nástroje by ste mi pre neho doporučili? Zrovna MS Video Maker neni to prave orechové :lol: Nástroj na vypaľovanie má => Nero :)

BTW - Tá kamera je analógová :)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nástroje pre začiatočníka

Příspěvek od Dzin »

Axis píše:Zdravím,

kamarát si kúpil TV kartu, a chce si z videokamery načítať,strihať,a upravovať do konečnej podoby viedá. Je to začiatočník, tak aké nástroje by ste mi pre neho doporučili? Zrovna MS Video Maker neni to prave orechové :lol: Nástroj na vypaľovanie má => Nero :)

Tak to je težke každemu vyhovuje neco jineho.Chce to stahnout trial verze a zkusit a rozhodnout se.Pinnacle Studio 9, Vegas,Premiere..... :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Axis
Začátečník
Začátečník

Re: Nástroje pre začiatočníka

Příspěvek od Axis »

Dzin píše:
Axis píše:Zdravím,

Tak to je težke každemu vyhovuje neco jineho.Chce to stahnout trial verze a zkusit a rozhodnout se.Pinnacle Studio 9, Vegas,Premiere..... :)
Zaujal ma ten Adobre Premiere, neni ale pre zaciatocnika moc tazky? :)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

2 Axis: Ano je těžky dost.
Já použivam nejvice Pinnacle Studio 9 je to velmi jednoduche a umi vše od zachytáváni až po authoring a vypáleni na DVD. Neni nic co bych potreboval a on nezvladal umi taky čistit nahravky analogoveho videa mimo jine :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Axis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Axis »

OK, tak ďakujem, Pinnacle zvíťazilo :)
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“