přidat TITULKY DO DVD image

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
dech
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

přidat TITULKY DO DVD image

Příspěvek od dech »

zdarte,
jdou prosimvas nejak pridelat titulky do dvd image?

proste mam dvd film,ale zadne titluky nejsou česky,takze bych si titulky nasel na netu.ale nevim jak je pridelat do toho image.
Mozna by to slo tak ze zkopiruju cely obsah dvd na hdd a tam prekopiruju ty titluky v nejakem tom formatu-NEVIM v jakem a jak se dela apod. A pak bych to zas spalil (v Neru) jako dvd-video a mel bych dvd s ceskyma titulkama
dikes
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW
Oldboy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oldboy »

Takhle jednoduchý to určitě nebude ani náhodou, pokud to vůbec půjde dostupným free/trial SW.

Jednou jedinkrát jsem vyráběl jedno unikántní DVD video z DiVX souborů a titulkových souboru. Strávil jsem tři dny studiem, sháněním free a trial SW, pokusy a omyly než jsem získal výsledný DVD video se kterým jsem byl spokojen...
E6550 (500x7) & FX-57 & XP1600+ & Pentium III 600
dech
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dech »

tyyyjo, tos to snad ne, sem nemyslel ze by to mohlo byt tak tezke.
ja myslel , ze ty titulky jsou na tom dvd v nejakem malem souboru,ale jinem formatu nez typicky(srt,sub,txt). No a proste ze bych vzal nejake normalni (srt,sub,txt), zkonvertoval nejakou utilitou a nahradil ty puvodnii v tom dvd tema novyma(zkonvertovanyma).
takze si mam radsi sehnat dvd ,kde sou ceske titulky jo?.... :( to se mi ale fuck nechce stahovat dalsi 4 GB!
CPU: AMD Athlon 64 X2 4000+ (65nm), MB: Biostar TA690G, GK: GAINWARD BLISS HD4850 Goes Like Hell, 512MB DDR5, RAM: 2GB DDR2 (800Mhz), HDD:160GB WD, DVD:LG DVD RW 4082B, cpu chladič: Arctic Cooling Alpine 64, Case: CoolerMaster Elite 331 Zdroj: Fortron ATX-400PNF 400W, LCD: Samsung SyncMaster 205BW
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“