Dungeon Lords

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Dungeon Lords

Příspěvek od Fe3C »

Ako vnimate tuto hru? Nieje to pre vas tak nejak sklamanie...este som to sice nedohral...resp. som to len zacal ale....neviem, nieco tomu chyba sa mi zda...co vy na to?
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Já to osobně nehrál. Ale podle reakcí je to snad ta nejzabugovanější a nejnekompletnější hra, která snad kdy vyšla. Podle reakcí to vypadá (a hýbe se) jako nějaká alpha verze. Naprosto nedoladěné. D.W. Bradley a jeho Heuristic Park předvedli pěknou blamáž.

Nicméně jsem nad hrou ještě nezlomil zcela hůl, v dohledné době má vyjít
patch 1.3, s patchem 1.10 si to snad i pořídím ;-)

1.3 pro německou verzi už vyšel - přidává automapu.
show must go on..
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

No, co som aj ja cital a hral tak sa mi zda ze ta hra bude potrebovat este vela poriadnych patchov...je to skoda ze to odflakli...snad z toho daco porobia normalne. Za taku hru by mali vracat peniaze...a nie ze pirati okradaju ich...je to skor naopak...ale to sem nepatri len som z toho trosku roztoto...
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Hrál jsem 1.3ku a je to nuda, nuda a zase nuda. Graficky nic moc, o to ani tak nejde, ale béčkovitost tomu kouká z očí. Pohyby postav tragický, prostředí sterilní, namluvení postav ... to je jak kdyby to dabovala mateřská školka.
Jinak ty fonty v RPGčkách snad vybíraj šílenci, po DS2 je to druhej případ co se v 1280x1024 vicemene nedá číst...

Nedoporučuju nikomu, krom opravdovych RPG nadšencu, ty si tam možná najdou to svoje.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tleskám ve stoje, že i RPG zvlášť neholdující hráč dá takovouhle Hard-core záležitost. :)

Nicméně podle snad všech referencí jde o jednu z nejnepodařenějších RPG her poslední doby a obrovské zklámání. Heuristik park to vypustil snad jako alpha verzi /nevím, snad pod tlakem vydavatele? ). Ta hra není vůbec dokončená a autoři neustále pracují na komplexních patchích.
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, kámoš, kterej kupuje snad všechny RPG mi to pujčil, tak jsem vyzkoušel ... on říkal, že se to dá - že je to nakonec i zábavný. Bohužel tak daleko jsem se nedostal :)

Pro me to byla opravdová nuda a šeď. Béčková hra napřinášející nic novyho a jak píšeš - plna bugů a chyb.

Proto bych od ní rad odradil i RPG hráče, kteří radi sahnou po čemkoliv :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“