FTP server
Moderátor: Don
- jack68
- Začátečník

-
FTP server
Mame v praci server s WINDOWS 2003.Chci zprovoznit FTP.Slysel jsem ze existuji nejake programy ktery se nainstaluje na server a pak popripadne na konfiguruje a mame FTP
PRosim nevite o nejakem takovem programu?
PRosim nevite o nejakem takovem programu?
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- mety
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
mety píše:Joži to je sice pekne ale ten odkaz nefunguje
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Half-Death
- Začátečník

Re: FTP server
http://www.windowsnetworking.com/articl ... g-FTP.htmljack68 píše:WINDOWS 2003
- jack68
- Začátečník

-
- DarkArt
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- jack68
- Začátečník

-
- jack68
- Začátečník

-
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- tosuja
- Začátečník

-
FTP je nesifrovany protokol uz dle definice. Dokonce i uzivatelske jmeno a heslo se prenaseji jako text a ne jako nejaky hash, takze FTP neni bezpecne nikdy. Pokud uz musis neco takoveho pouzivat, zkus SFTP nebo SCP (jinymi slovy nejakou implementaci SSH serveru pro windows, klienti by pouzivali program winscp)jack68 píše:vsem moc diky.ZVlast za ten tutorial to pujde samo.Doufam ze to Win FTP je bezpecne
AMD Athlon XP 2000+ se snizenym napetim 1.6V | chladic Spire WhisperRockIII | MB Soltek SL75DRV-2 | 1GB CL2 RAM | 320GB Hitachi | DVD-RW NEC 3520A | DVD-ROM Pioneer 106S | GK ATI 9800 128MB | SoundBlaster Live 5.1 | sitovky Via-Rhine II a Realtek 8139 | TV+FM tuner Genius Video Wonder III Pro | bedna YeongYang YY-5601, 120mm vetrak| zdroj Chieftec 350W | monitor ADI E75 | OS Debian sid
- zombux
- Odborník PCT

co se týká jednoduchosti obsluhy, pro Windows mám dobrý zkušenosti s Quick N' Easy FTP serverem http://www.pablosoftwaresolutions.com/h ... erver.html - je to naprosto jednoduchá klikačka, nicméně funkčně plnohodnotnej program
ignorelist: kremrole a dezoláti
- jack68
- Začátečník

-
na tech strankach co si uvedl je jen demo.To neni freeware?Abych zbytecne nekupoval novy SW.Prosel jsem si to ale porad jsem nenasel( kde najdu v nejakem skriptu predpokladam )kdo je pripojeny pres FTPzombux píše:co se týká jednoduchosti obsluhy, pro Windows mám dobrý zkušenosti s Quick N' Easy FTP serverem http://www.pablosoftwaresolutions.com/h ... erver.html - je to naprosto jednoduchá klikačka, nicméně funkčně plnohodnotnej program