ten voni hezkysh píše:jinak pro doplneni , kdyz to nemuzes najit abys vedel o co vubec jde
Model: ASUS A3H-5010bez OS
Procesor: Intel® Celeron®-M 1.6GHz, CM380 1MB L2, 533 MHz FSB
Chipset: Intel 915PM Express Chipset
Paměť: 512MB DDRII, 2x SO-DIMM slot celkem až 2GB
Displej: 15.0" XGA active matrix color TFT LCD 1024*768
Grafika: ATI X700 64MB
Pevný disk: 60 GB HDD 5400ot.
Mechaniky:
• interní mechanika DVD±RW Dual
Komunikace:
• 56 Kbps MDC Fax/ Modem, V.92/K56
• 10/100BaseT
Porty:• 1x Headphone-out (Stereo) jack• 1x Microphone-in jack (Mono)• 1x VGA port/Mini D-sub 15-pin pro externí monitor• 1x RJ11 pro připojení telefonní linky• 1x RJ45 pro LAN• 4x USB 2.0• 1x IEEE 1394B port• 1x PCMCIA 2.1, 1x typ II/I• 4 in 1 card reader
Audio: AC'97 3D effect & full duplex, vestavěnné stereo reproduktory a mikrofon
Baterie: 8 článková
Provoz: až 3h na baterie
Dobíjení: 2.5h při vypnutém stavu, 4h při zapnutém stavu
Rozměry (šířka/hloubka/výška): 328/288/27-38mm
Hmotnost: 2.65kg
Příslušenství: ASUS brašna, USB optická myš ASUS s kolečkem, napájecí adaptér, manuály, drivery
AC adaptér: Výstup: 19V DC, 6.3A, 150W; Vstup:100~240V AC, 50/60Hz
Záruka: 24 měsíců mezinárodní, 1 rok na baterii
Notebook ASUS A3AC - jakej máte názor
Moderátor: Don
- joXerus
- Začátečník

ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ten procesor je na ukor super ceny .) jinak k tomu CC atd , vis ja nevim jak treba u Vas ale napr. u nasi firmy mas jiny zarucni podminky tj prineses notas , hned na miste vymenime opravime , pokud je to vetsi tak samo do SILu atd ale zapujcime ti notas na praci , ci nejakej stroj , to sami delame treba u disku ci jakyhokoliv HW , proste prineses reklamaci tady si vem novej disk atd a mi si to uz vyridime sami , u Eshopu mas akorat lepsi cenu trebas i o litr , ale kdyz si vezmes ty vyhody kamenaku tak to v zivote u Eshopu mit nebudes , tam je zajimas dokud si to kupujes pak je pro ne pase a mas jistotu min 3O dnuDon Martinez píše:2 sh: diky - vypada dobre bohuzel az na ten procesor - fakt me ta absence SpeedStepu mrzi - no Intel musi udelat mezi tema procesoram rozdil. Prekvapuje mi i ta vaha - 2,65 kg se mi zda docela malo na multimedialni levnejsi notebook (tak jsem si ho zatim pracovne zaradil).
Ad eshopy - jenze do CzC v poho zajedu metrem a klidne si to tam i vyzvednu a budu to mit i levneji - nejsem bussinessman ale jeste stale student.
- BRUCEF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ano ty moje jsou nakupni , pokud ho chces tak musis pres nejakyho znamyho , kterej tam bere , ty ceny jsou pak uplne nekde jiinde , D3 je cca o 5-10% vysi nez cena kterou to ukazuje koncakovi..BRUCEF píše:Ty ceny s X 700 od tebe jsou pekny, ale ja tam vidim
Cena: 27 256,- (objednej) + dph coz uz je uplne jinde.
- joXerus
- Začátečník

hmm tak 27 bez dane mam to moje - pM, DDR2, Sata disk, SXGA, go 66oo a jsem taky spokojenej
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
- sh
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
to je jak kdyz mluvim do dubujoXerus píše:hmm tak 27 bez dane mam to moje - pM, DDR2, Sata disk, SXGA, go 66oo a jsem taky spokojenej
- Wiruss
- Středně pokročilý

Ano jelikož PM s SATA a DDR2 existují už od 22k bez daněsh píše:to je jak kdyz mluvim do dubujoXerus píše:hmm tak 27 bez dane mam to moje - pM, DDR2, Sata disk, SXGA, go 66oo a jsem taky spokojenejsrovnej ceny ATC a treba CC a ceny ATC jsou pro koncaky o doost vetsi nez na CC... musis pochopit ze ATC je VO a tak nechce aby si od nej nekdo kupoval kraviny a ceny jsou o 10% vetsi nez na CC , takze treba u nas ho prodavame 25300 bez D... za tu cenu neexistuje zadnej notas s tim co pises , zadnej PM zadnej DDR2 , Sata a uz vubec ne s 6600 , ACER a podobny srajdy sem ani nezkousej psat.. tady se bavime o necem co ma kvalitu