Problém s restartem PC

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
99bob
Nováček
Nováček

Problém s restartem PC

Příspěvek od 99bob »

zdravím vás,mám takový problém,byl jsem stím na foru viry a poradili mi se zeptat tady. Při zapnutí PC se mi restartuje a naskočí nouzový stav ve kterem nejde nic dělat,když ho několikrát zrestartuji tak pak chodí celej den v pohodě,tak nevím co to může dělat. Díky moc za rady.

//edit mhl, přesun z intelu
mirek6600
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirek6600 »

no zalohovat potrebna data dokud nabehne normalne a pak zformatovat disk a znovu nainstalovat windows a vsechno jak jste mnel.Todle se stava kdyz se vypne pocitac primo z windows a radne se neukonci jak se patri pres nabidku start.Pokud mate windows xp tak az vam to nabehne normalne tak najdete v nabidce start v polozce nabidka programu ve slozce systemove nastroje tusim obnova systemu a puste ji ono se to obnovi ze zalohy bude to chtit nastavit den takze nastavte den nebo dva zpet nez to zaclo blbnout a system smaze vsechny spatne soubory nahradi je novymi.Ale pokud nemate windows xp tak jedine vise uvedeny postup nic jinyho nezbyva a zaroven ziskate zas na cas sviznejsi praci z windows nez se zahlti souborama z instalaci apod. :D
99bob
Nováček
Nováček

Příspěvek od 99bob »

obnova nezabrala,tak ten krám asi hodím pryč a nebudu používat pc a budu mít klid,to už je zaměsíc a půl podruhe,komponenty jsou vpořádku,když jsem to měl na opravě,prý kleknul windows,divná náhoda že by kleknul znovu,hrůza ta technika. :( . Ale jinak dík za radu.
Jožka_Pivec
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jožka_Pivec »

Zkus eště ňákej silnější formát, kerej smaže uplně fšechno... Nebo bych zkusil disk v jiným PC. Něco podobnýho mi hadr dělal, tak sem ho prodal kámošoj a u něj bez problému... Řek bych že zlobil řadič...
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“