zdravím vás,mám takový problém,byl jsem stím na foru viry a poradili mi se zeptat tady. Při zapnutí PC se mi restartuje a naskočí nouzový stav ve kterem nejde nic dělat,když ho několikrát zrestartuji tak pak chodí celej den v pohodě,tak nevím co to může dělat. Díky moc za rady.
//edit mhl, přesun z intelu
Problém s restartem PC
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- 99bob
- Nováček

-
- mirek6600
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
no zalohovat potrebna data dokud nabehne normalne a pak zformatovat disk a znovu nainstalovat windows a vsechno jak jste mnel.Todle se stava kdyz se vypne pocitac primo z windows a radne se neukonci jak se patri pres nabidku start.Pokud mate windows xp tak az vam to nabehne normalne tak najdete v nabidce start v polozce nabidka programu ve slozce systemove nastroje tusim obnova systemu a puste ji ono se to obnovi ze zalohy bude to chtit nastavit den takze nastavte den nebo dva zpet nez to zaclo blbnout a system smaze vsechny spatne soubory nahradi je novymi.Ale pokud nemate windows xp tak jedine vise uvedeny postup nic jinyho nezbyva a zaroven ziskate zas na cas sviznejsi praci z windows nez se zahlti souborama z instalaci apod. 
- 99bob
- Nováček

-
- Jožka_Pivec
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: