CPU+MB+GRAFARNA+ZDROJ=14 000,- ????
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
no tak jiste vsichni vime ze napr. fotron 400W a EC 400W nebude podavat stejne vykony... to at mi tady nikdo nevnucuje... nechtejte abych zacal hledat ty dva zdroje a pak porovnaval napeti jednotlivych vetvi, jejich stabilitu atd. !
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- MK
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si to zjišťoval a vypadá to, že EC opravdu má některé zdroje OEM Fortron (FSP). Rozhodně ale neplatí, že Fortron je EC s jinou samolepkou!Don píše:no tak jiste vsichni vime ze napr. fotron 400W a EC 400W nebude podavat stejne vykony... to at mi tady nikdo nevnucuje... nechtejte abych zacal hledat ty dva zdroje a pak porovnaval napeti jednotlivych vetvi, jejich stabilitu atd. !
Takže např. toto je Fortron 400W (i podle štítku) a toho bych se rozhodně nebál
Toto je Eurocase 400W (také i podle štítku) http://www.eurocase.cz/Czech/psu400w.php
Takže stále platí to, že Fortron = celkem kvalitní zdroj, EC = buď levnej odpad, nebo taky slušnej FSP /Fortron/