Je možná výměna GPU v notebooku?

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
GreenTea
Začátečník
Začátečník

Je možná výměna GPU v notebooku?

Příspěvek od GreenTea »

Vlastním Dell Inspiron 9300, Ati X300. Jen by mě zajímalo, jestli by bylo možné vyměnit X300 například za X700 nebo X800 nebo GeForce 6800 Go. A pokud ano, je vůbec možné mobilní grafické karty někde koupit?

Díky všem za odpověď
totot
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od totot »

Velmi nepravdepodobne i ked niektore firmy umoznuju taketo nieco ( Alienware a pod).

Skus sa informovat u DELL :).

Rozhodne neodporucam kupovat si graficku mobilnu kartu...ak je to vobec pre teba dostupne....a pokusat sa to namontovat sam.

:(
Asus z96
core duo@2.0GHz,2GB 667Mhz DDR dual channell,Ati x1600,80GB HDD @ 7200rpm
" there is no limit to stupidity "
Evilko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Je možná výměna GPU v notebooku?

Příspěvek od Evilko »

GreenTea píše:Vlastním Dell Inspiron 9300, Ati X300. Jen by mě zajímalo, jestli by bylo možné vyměnit X300 například za X700 nebo X800 nebo GeForce 6800 Go. A pokud ano, je vůbec možné mobilní grafické karty někde koupit?

Díky všem za odpověď
no jaky mas chipset kdyz mas ATIExpress tak nejspis tu grafarnu mas integrovanou vnem a tudiz se nejak mnenit nebude dat jestli se milim tak mne opravte
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

záleží jestli mas ve specifikacích že mš gk v axiomu - to je výměnnej slot pro ati

ja mam mxm a to je slot pro nvidii
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“