NVidia IDE ovladače zpět na IDE driver z XPeček? (NForce 4)

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
mirio
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

NVidia IDE ovladače zpět na IDE driver z XPeček? (NForce 4)

Příspěvek od mirio »

čau lidi, snad mně za tenhle lamovský dotaz neukamenujete, ale potřebuju ty drivery přeinstalovat zpátky. mám z toho docela strach, ať si to celé neposeru, takže se radši obracím na ty zkušenější z vás. při instalaci nforce 4 driverů jsem se nechtíc překlikl a bylo to. poradíte, prosím? dík všem...
AMD s.AM2 Athlon 64 X2 4600+ EE, Asus M2N32-SLI Deluxe, DDR2 Kingston HyperX 2048MB (kit 2x1GB), BFG OC GF8800GTS, WD Caviar 3.5" SATAII/300 320GB, Creative Audigy 2 ZS, 2x Samsung SH-S183A, Fortron FSP500-60THN P 500W
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

myslím že naprosto postačí když vlezeš do Správce zařízení a změníš ovladač řadiče pevných disků z nvidiáckýho na microsoftí...

nicméně, nefunguje ti to? :?
ignorelist: kremrole a dezoláti
mirio
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirio »

aha, ty myslíš tu funkci "vrátit dříve instalovaný ovladač" nebo jak to je, že?

ne, jet to jede, ale všude čtu, že se ten od NVidie nemá instalovat pokud nemáš disky zapojené do RAIDu. tak si chci otestovat, jak by to jelo s originálníma ovladačema...
AMD s.AM2 Athlon 64 X2 4600+ EE, Asus M2N32-SLI Deluxe, DDR2 Kingston HyperX 2048MB (kit 2x1GB), BFG OC GF8800GTS, WD Caviar 3.5" SATAII/300 320GB, Creative Audigy 2 ZS, 2x Samsung SH-S183A, Fortron FSP500-60THN P 500W
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

hm z tou funkcí zkušenosti nemám, radši ručně dám Aktualizovat ovladač, a tam ručně vyberu ovladač od MS - PCI standartní dvoukanálový řadič IDE
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Nebo by melo jít normalne pres pridat/odebrat - odebrat cely ovladače na NF4 a tam vybrat jen ten IDE driver.

Jinak bych se tech jejich ovladaču zas tak nebál, osobne je jedu na nF4 uz nejakej čas a bezproblemu, chce to ale vyzkoušet.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

mirio
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mirio »

jasně, já vím. chci to vyzkoušet. problém prý je i při načítání windows, že s NVidioidníma ovladačema najíždějí pomaleji, než s windosovskýma. s tímhle nemáte zkušenost?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

to bohužel, PC nevypínám ani nerestartuju :-D ale s nvidiáckýma driverama mi zlobil Nero při vypalování... otázkou je nakolik do je vyřešeno v současný verzi (mám nforce2 + driver pack 5.10)
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Sentenced píše:Nebo by melo jít normalne pres pridat/odebrat - odebrat cely ovladače na NF4 a tam vybrat jen ten IDE driver.
Souhlas, jde to, testováno.
Sentenced píše:Jinak bych se tech jejich ovladaču zas tak nebál, osobne je jedu na nF4 uz nejakej čas a bezproblemu, chce to ale vyzkoušet.
Taky je používám a bez jediného problému.
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“