Asus WL-500gx
Moderátor: Don
- Acko
- Nováček

-
Asus WL-500gx
Nazdar
Som vlastnikom AP/routeru ASUS WL-500gx a mam jeden problem, chcel by som byt active user v DC++, ale neviem ako na to. Skusal som nastavit vo web managmente virtual server a povolit porty tcp a udp, do local ip som dal ip adresu mojej sietovej karty. V dc som sa nastavil ako active a zadal port ktory som povolil v managmente. Ked chcem stiahnut od passiva, alebo activa filelist neide nic. Pmozte niekto kto ma s tymto skusenost, budem velmi vdacny. dik
Som vlastnikom AP/routeru ASUS WL-500gx a mam jeden problem, chcel by som byt active user v DC++, ale neviem ako na to. Skusal som nastavit vo web managmente virtual server a povolit porty tcp a udp, do local ip som dal ip adresu mojej sietovej karty. V dc som sa nastavil ako active a zadal port ktory som povolil v managmente. Ked chcem stiahnut od passiva, alebo activa filelist neide nic. Pmozte niekto kto ma s tymto skusenost, budem velmi vdacny. dik
Asus A7N8X-E,Athlon XP 2600,512 RAM,Saphire Ati Radeon 9800 Pro,
- Acko
- Nováček

-
re
v tom virtual server je presne
Port Range
Local IP
Local Port
Protocol
Protocol No.
Description
Ja tom mam nastavene ako
Port Range - 5685,5687
Local IP - adresa mojej sietovky, router klonuje jej MAC adresu kvoli pripojeniu na net chello
Local port - nemam nic, neviem co tam dat
Protocol - 5685 je port TCP a 5687 je port UDP
Protocol number a description je informacne a je nepotrebne
Port Range
Local IP
Local Port
Protocol
Protocol No.
Description
Ja tom mam nastavene ako
Port Range - 5685,5687
Local IP - adresa mojej sietovky, router klonuje jej MAC adresu kvoli pripojeniu na net chello
Local port - nemam nic, neviem co tam dat
Protocol - 5685 je port TCP a 5687 je port UDP
Protocol number a description je informacne a je nepotrebne
Asus A7N8X-E,Athlon XP 2600,512 RAM,Saphire Ati Radeon 9800 Pro,
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Originální FWnemá v sobě klienta.Highlander píše:btw ...tedka jsem si to koupil taky ....neví nahodou nekdo jak mam sporovoznit Client mode????
spis jak se mám conectnout na jiny AP...pac ten klient mode se zapnout dá ale newím co s tim dal??dik all
edit// http://www.skfree.net/wiki/index.php/Ak ... Eim_klient
http://wl500g.dyndns.org/
Toshiba Satellite
- lukk
- Začátečník

-
active
tie porty musi na tvoju lokalnu IP nasmerovat provider ked sa nemylim 
Athlon64 2800+ s754,MB MSI K8N Neo Platinum, nForce3 chipset, 800MHz Hypertransport interface, 512MB 400Mhz DDRAM, HDD MAXTOR 160Gb/7200ot. SATA, GeForce 4 Ti 64MB. LG DVD RW DL GSA 4163B, 19" LCD Samsung 193P
- pan-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tek tedka v nedeli sme narazili na stejny problem a vyresili jsme ho....predem chci rici ze tendle ASUS umi klienta!!!! Mam dvě tydle APcka a jedno sem potreboval jako klienta - staci ho jen dat do rezimu AP a v nastaweni v položce "Extended mode" nabídky Wireless mu dat ethernet bridge...a hotovo....pak este stejny nazev site a kanal...na druhem AP musi byt samosebou povolena jeho MAC (pokud ji pouzivate)...a to je cele a facha to...jen se vyskytl problem ze kazdy mel jiny firmware a docela se to nemelo rado - casto padalo spojeni....tak sme nahrali na oba stejny a uz to lita jak ma!Highlander píše:btw ...tedka jsem si to koupil taky ....neví nahodou nekdo jak mam sporovoznit Client mode????
spis jak se mám conectnout na jiny AP...pac ten klient mode se zapnout dá ale newím co s tim dal??dik all
AMD PhenomII X3 720BE,Asus M3A78-EH, 4096RAM 1066MHz, 1TB HD Samsung, ATI HD4850,TV ATI
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Já jsem psal, že s ORIGINÁLNÍM FW neumí klienta.pan-x píše:tek tedka v nedeli sme narazili na stejny problem a vyresili jsme ho....predem chci rici ze tendle ASUS umi klienta!!!! Mam dvě tydle APcka a jedno sem potreboval jako klienta - staci ho jen dat do rezimu AP a v nastaweni v položce "Extended mode" nabídky Wireless mu dat ethernet bridge...a hotovo....pak este stejny nazev site a kanal...na druhem AP musi byt samosebou povolena jeho MAC (pokud ji pouzivate)...a to je cele a facha to...jen se vyskytl problem ze kazdy mel jiny firmware a docela se to nemelo rado - casto padalo spojeni....tak sme nahrali na oba stejny a uz to lita jak ma!Highlander píše:btw ...tedka jsem si to koupil taky ....neví nahodou nekdo jak mam sporovoznit Client mode????
Toshiba Satellite
- pan-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
no dobre, tak nez sem to prehral ten firm, tak tam byl original z vyroby a jel na klientapavduf píše:Já jsem psal, že s ORIGINÁLNÍM FW neumí klienta.pan-x píše: tek tedka v nedeli sme narazili na stejny problem a vyresili jsme ho....predem chci rici ze tendle ASUS umi klienta!!!! Mam dvě tydle APcka a jedno sem potreboval jako klienta - staci ho jen dat do rezimu AP a v nastaweni v položce "Extended mode" nabídky Wireless mu dat ethernet bridge...a hotovo....pak este stejny nazev site a kanal...na druhem AP musi byt samosebou povolena jeho MAC (pokud ji pouzivate)...a to je cele a facha to...jen se vyskytl problem ze kazdy mel jiny firmware a docela se to nemelo rado - casto padalo spojeni....tak sme nahrali na oba stejny a uz to lita jak ma!
AMD PhenomII X3 720BE,Asus M3A78-EH, 4096RAM 1066MHz, 1TB HD Samsung, ATI HD4850,TV ATI
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- pan-x
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ne e neni, postupoval sem podle navodu na strankach Joyce (tam popisuji jak na variantu WDS tak i normani klient)pavduf píše:A není to náhodou WDS mod?pan-x píše: no dobre, tak nez sem to prehral ten firm, tak tam byl original z vyroby a jel na klientaa ten co se tam nahraval je taky si myslim original 1.9.4.0