Zije jeste 3dfx
Moderátoři: morke, Walker1134
- ps47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- ps47
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ja mel(vlastne jeste mam v uschove, protoze si ji velice vazim) V3 2000. Naprosto skvela karta- NFS2 vypadalo jako nynejsi HP2 a to neni vsechno. Nutno ale rict, ze kdyby V vydrzely az do dnesnich dob, musely by mit asi specialni casey
preci jen to chlazeni pasiv aktiv pasiv pasiv aktiv... ale o tu V5 bych snad mel i zajem, ozvi se
...ono by dnes bylo asi nejlepsi mit vic grafickych karet a menit to s hrama stejne jako jejich CDcka
Stejne mi vrta hlavou, ja myslel ze V prisly s Glide 3D a vy vsichni mluvite o 3Dfx coz je snad jen neco jeko driver a softwarova zalezitost? Opravte me nemam-li pravdu
...ono by dnes bylo asi nejlepsi mit vic grafickych karet a menit to s hrama stejne jako jejich CDcka
Stejne mi vrta hlavou, ja myslel ze V prisly s Glide 3D a vy vsichni mluvite o 3Dfx coz je snad jen neco jeko driver a softwarova zalezitost? Opravte me nemam-li pravdu
QDI Advance 10E(VIA Apollo Pro 133A),VIA Cyrix III 600Mhz,256Mb 133 Sdr VIA we connect...aby Vas kompl sqele hell...
- Nathan Rahl
- Začátečník

Jasne
Ve svym starym kompu mam Voodo Rush. momentalne to ma segra a to co hraje tak ji to staci a je spokojena
- Lisp
- Začátečník

Zero píše: Stejne mi vrta hlavou, ja myslel ze V prisly s Glide 3D a vy vsichni mluvite o 3Dfx coz je snad jen neco jeko driver a softwarova zalezitost? Opravte me nemam-li pravdu
Pokud si měl na mysli Glaze3D, tak to byl chip od www.Bitboys.fi , který ale nebyl komerčně nikdy vydaný.
:: OSX ::
- Zero
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Vo to mě nejde, takovou věc jsem už jednou zkusil, chybí mi spíš HW podpora Voodoo u dnešních karet.zombie píše:zkus nějakej wrapper-HNY- píše:Celkem mě štve nekompaktabilita her psaných na V1@V2 s dnešníma kartama, když například narazím na NFS1, 2, 3 tak jede jenom softarowě![]()
![]()
glide->directx nebo glide->opengl a pojede to...
Třeba tak jak to bylo donedávna s podporou SB16 u zk.
(mělo by se to jmenovat ''Lagacy Voodoo emulator'')
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
- zombux
- Odborník PCT

- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Oblak
- Začátečník

- zombux
- Odborník PCT

jo máš pravdu, Glide umí všechny karty Voodoo - lépe řečeno jenom všechny karty Voodoo. Ale V1 a V2 byly symbolem éry 3Dfx, další modely už nebyly technologická špičkaOblak píše:Hmmm já měl vždycky pocit že Glide umí všechny voodoo, nejen 1 a 2, ale i další......![]()
Glide v podstatě bylo něco jako OpenGl, tedy to nejvhodnější z něj ...
no ale moc jistý si tím nejsem. :-)nerad bych lhal
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Oblak
- Začátečník

- zombux
- Odborník PCT

- vykupitel
- Začátečník

RE
Rampage byla uplne jina karta 
Voodoo3 melo kodove oznaceni Avenger a VSA-100 Napalm.
Mrkni sem: http://www.no-x-files.webz.cz/3dfx/3dfx.htm
Voodoo3 melo kodove oznaceni Avenger a VSA-100 Napalm.
Mrkni sem: http://www.no-x-files.webz.cz/3dfx/3dfx.htm
redukce AGP2PCI,Voodoo4 4200 AGP(Daytona VSA-101),Voodoo5 PCI,Voodoo3 2000
Jindra Semenec
Jindra Semenec- Hladis
- Moderátor

- Sajgon
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
ano 3Dfx bude žít tak dlouho, dokud budou lidi jako jsme my = 3Dfx never die
jinak online voodoo banshee v brachovem kompu a offline v supliku voodoo 1
HOME:
Fractal Design Core 1500 + Seasonic M12II-520 Evo, AsRock H61M/US33, Intel Core i3 3220, A-Data 8GB DDR3 1600, Sapphire Radeon HD 5670, A-Data Premier Pro SP900, 128GB SSD, 2x WD Green 2TB, Creative Sound Blaster Z, HP LE2202x
Fractal Design Core 1500 + Seasonic M12II-520 Evo, AsRock H61M/US33, Intel Core i3 3220, A-Data 8GB DDR3 1600, Sapphire Radeon HD 5670, A-Data Premier Pro SP900, 128GB SSD, 2x WD Green 2TB, Creative Sound Blaster Z, HP LE2202x
- shadow
- Středně pokročilý

To byla genialni karticka. Pamatuju se, jak jsem si ji cca tyden po Invexu (kde jsem na ni videl Hexena a Turoka a uplne jsem se oslintal) nesl domu na zlatem podnese a jak to potom fachalo, to byla nadhera. 3dfx to odstartovalo a my ji muzeme jen vzdavat hold.. nebo proklinat za nutnost neustalych upgradu..Jiri Drak píše:Pamatuju si jak jsem si pred hodne a hodne lety (presne 6) vzal domu na otestovani novinku zvankou Monster 3D (V1 4MB). Do prace uz jsem ji zpatky neprineslMotoracer byl s 3D podporou o 1000% lepsi nez cokoliv jineho.
//edit nebo to byl Hexen 2 ? Ted uz nejak nevim.. (Diamond rulezzzzzzzzzzzz)
show must go on..