Jak připojit TV k PC, když nepodporuje S-Video
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jak připojit TV k PC, když nepodporuje S-Video
Mam sice novou televizi se dvema scartama cinchama i nejakým digitalním vstupem, ale nemám tam s-video vstup a kdyz z karty pres s-video vystup zredukuju na cinch do TV tak to akorat tezce problikava, signal tam je ale prd je videt, Takze bych chtel vedet, jak s to dá zvládnout přes cinch, jestli terba neni nejaka TV karta s video výstupem přes cinch podobně jako u videa. Díky předem za radu
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
- Max Casper
- Začátečník

A co spojit s-video se scartem? U jedné televize jsem to tak už dělal a fungovalo to bezvadně.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Přes redukci S-Video -> SCART ? Pokud je tam černobílej obraz, tak to neregistruje barevnou složku. Musíš na té TV zřejmě nastavit, že vstup ze SCARTu bude ve "formátu" S-Video. Černobílej obraz naznačuje, že TV očekává kompozit, bere jen jasovou složku a barevnou složku ignoruje...kaimaster píše:cernobili obraz
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou

Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- kaimaster
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- H3LLfire
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Mě to jelo černobíle, když jsem tam měl špatně nastavenou normu. Měl jsem tam standartní PAL-B a valilo to jen černobíle. Změnil jsem to na NTSCM a jede to jak má. 
PC : CPU: AMD Athlon 1,8 GHz MB: MSI K7N2-Delta II VGA: Geforce 6600GT RAM: 768MB (2x256) dual channel + 256 MB HDD: IDE Seagate 120 GB, IDE Maxtor 160GB