nForce 3 DRIVERS , Version: 5.11error

Vše kolem ovladačů k deskám či integrovaným komponentám, včetně BIOSů a jejich úprav.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
MaTTo S
Začátečník
Začátečník

nForce 3 DRIVERS , Version: 5.11error

Příspěvek od MaTTo S »

Neviem k comu presne tieto ovladace su dobre pretoze mi totalne zhodily cely system ktory sa nedla ani opravit ani nic . Zapla sa instalacia jedine co som nemal zaskrtnute bol IDE driver inak vsetko bolo zaskrtnute , dal somd alej instalovalo to .. hned po takych cca. 15-20 sekundach bluescreen a reset PC PC sa resetlo bios vypisal disky atd. a uz ked mal bootovat z HDD tak ostala cierna obrazovak a nic to nerobilo repair pomocou instalacneho CD WIN XP nefungoval tak som sformatoval C-cko .. nainstaloval nanovo WINDOWS XP prof 32bit + integrated SP2 , setko slo OK bol som uz na ploche spustil som instalaciu tychto driverov ktore som stiahol z tejto stranky : http://www.nvidia.com/object/nforce3_winxp_5.11 ,, nechal som zaskrtnute setko okrem IDE instalujem a zase 20 sekund a bluescreen ... restart a presne to iste co predtym nasledovalo iba cierna obrzaovka este som zo zvedavosti vysksam repair a ani po oprave systemu ziadny vysledok presne to iste boot z HDD cierna obrazovka a konec .
Tak som znovu formatoval instaloval setko tka isto vlozil CD k doske setko zaskrtnute v tych driveroch okrem IDE dal install cele to prebehlo OK resetol som nakonec PC po uspesnej isntalacii a vsetko funguje v poriadku .
Prosim poradte kde robim chybu alebo cim to je spôsobene ze to nejde .
Zostava v podpise .
ThinkPad T430s@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
zarkow
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zarkow »

Nejsi sam kdo mel tyto problemy,u mě to to dopadlo uplne stejne... Asi obsahuji nejaky error...Nahodil jsem 5.10 a ty sly nainstalovat bez problemu...Navic jsem presel z Win SP2 na Win SP1, protoze mi resetovalo KProbe system a zajimave ze s nema to uz funguje...I kdyz mozna to byla driver haluska :D
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“