Plextor PX-716A problém už druhy:(

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Plextor PX-716A problém už druhy:(

Příspěvek od Recon »

Zdravim, opět me zlobi muj plextor. Preolmém je nasledujici:
DVD pali uplne v poho, i kdyz se pomalu rozbíha, třeba v alcoholu nez zacne vypalovat tak to trvá zhruba 3 minuty. To by mi ani tak nevadilo, vetsi problém mi děla to že to co plextor vypali sam nedokáže přečist, nebo to přečte, ale trva to 15 minut nez vubec nabehne obsah. Kšandu jsem zkousel menit (3 kabli a nic). Stale nefaka, je jedno v cem to vypalím, nikdy to nechce přečist. Mam jeste zaruku, mohu ho reklamovat. Vypaluji na media od verbatim, jak CD tak i DVD. CD jeste precte.

Sestava:
AMD64 Winchester 3200+
MSI K8N neo3platinium
ATi 9600Pro
1024RAM
160GB Maxtor 7200rpm

Uz sem tu jednou řešil problém s vypalováním, který pak odeznel a vse bylo v poho, nyni je šance ze neco vypálím 50%. V 50% to napise nejakou chybu. V Alcoholu to pise jen kontaktujte tech. podporu. V Power DVD mi to napsalo vypalování se nezdařilo. Fakt uz nevím jak dál. Ty DVD co jsem vypalil jsem zkousel na stare toshibe co mam v supliku a přečetlo je to za 2 sekundy. Takže vypalená jsou dobře.

Jakákoliv rada je vítáná. Nechce se mi reklamovat ale asi budu muset.
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
sid
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od sid »

pakliže nepomůže ani novější firmware, tak bych tu mechaniku možná ještě zkusil v jiném PC, abys vyloučil chybu u sebe a pak šup na reklamační, docela mi to připomíná problémy, které řešil jiný uživatel v době, kdy ta mechanika byla novinka
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

firmware jsem zkoušel, připada mi že je to jeste horší nežn to bylo. V jiném PC to zkusim , zajduz za kamošem uvidíme. Fakt jsem z toho zoufalej, furt se neco kazí, furt neco nefunguje. :sad:
Procesor: Intel C2D Conroe E6750 @ 2.66GHz, Motherboard: ASUS Striker, Memory: Corsair DIMM 4x1024MB DDRII 800MHz ,Graphic Card: Leadtek PX8800GTS 640mb
Source: Fortron Epsilon 700W, Hard-Disk: Samsung S-ATA 500GB + WD mybook 500GB ,Sound Card: Creative X-Fi XtremeGamer
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

tak se sem zase vracim k tomuto zapomenutemu threadu, nyni ta mrcha nechce cist ani prazdny DVD. Nemate jeste nejaky tip jak ji zprovoznit? v jinem PC jsem ji zkousel a taky nefunguje.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Reklamace... :sad:
Bathory
Recon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Recon »

no, jelikoz vim jaky jsou v DXT s reklamacemi problemi tak su nadsen, co sem tu cet tak DXT dela hrozne problemy s reklamacemi.
Streethawk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Streethawk »

Recon píše:tak se sem zase vracim k tomuto zapomenutemu threadu, nyni ta mrcha nechce cist ani prazdny DVD. Nemate jeste nejaky tip jak ji zprovoznit? v jinem PC jsem ji zkousel a taky nefunguje.
Takto presne mi odisla do vecnych lovist moja Pioneer DVR 110 , REKLAMACIA!!!
Novy kus :wink:
ASUS P5B Deluxe, C2D E6300@3,01Ghz (Scythe Ninja rev.B), 2x2GB DDR2 1000Mhz(PATRIOT), ASUS EAH4850/HTDI 512MB DDR3, SB Audigy4 + M-Audio speakers, WD Caviar SATA3 1TB + WD Caviar SATA2 250GB, DVDRW Samsung SH-S203B, DVD-ROM ASUS, FDD Sony, LCD ASUS VW246H (16:9, 24", 1080p), Zdroj: Seasonic S12, 500W
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“