ATi Radeon X700

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
petarda
Nováček
Nováček

ATi Radeon X700

Příspěvek od petarda »

Cau lidi,
hodlam upgradovat pocitac, ted mam grafickou kartu ATi Radeon 9600 128MB, ktera uz na nove hry typu Battlefield 2 absolutne nestaci. A proto se ptam - bude mit upgrade na X700 256MB smysl? Podle benchmarku celkem jo. A jake s touto kartou mate zkusenosti? Diky za jakoukoliv radu :-)
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Kdyby bylo jasný, kdy bude X1600PRO AGP, tak bych ti doporučil počkat, ale protože to jansý není, asi nic lepšího neseženeš. Bohužel výkonnostní rozdíl není až tak velký :(
Nejlepší moderátor ve výslužbě
petarda
Nováček
Nováček

Příspěvek od petarda »

Budu kupovat X700 pro Pci-E (budu upgradovat cely komp). Jde mi hlavne o to, aby byly nove hry hratelne.
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

X700 PRO PCI-E? Za stejnou cenu je X1600PRO PCI-E, na který ti nový hry budou běhat výrazně líp. Měla by být dostupná za 14 dní. Řekl bych, že pro nový hry je právě X1600~ takový rozumný minimum.
petarda
Nováček
Nováček

Příspěvek od petarda »

X700PRO ne, jen X700. Ale ten X1600PRO vypadá dost dobře, počkám. Díky za bezva tip!

BTW plánoval jsem kupovat tohle (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=31319), ale vzhledem k tomu, že X1600Pro je jen o trošku dražsí a má podporu PS 3.0, beru ho.

Jen doufám, že s blížícím se datem Vánoc nepůjdou ceny nahoru ;-)
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Tady mají (budou mít) ještě krapet nižší cenu:

http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=57725

Cena X1600 podle mě nahoru nepůjde, oficiálně byla snížena o $50, takže trend by měl být spíš opačný.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“